úterý 15. října 2013

Catrice Sunny Side

Tento lak je z kolekce L´Afrique C´est Chic, která u nás myslím vůbec nebyla a v Německu už jsem chytla jen její výprodej. Dost mě to mrzí, protože stíny bych z téhle kolekce brala všechny! Bohužel na mě nezbyly, tak jsem si odnesla aspoň jeden lak. Nic se u mě nezměnilo, pískový efekt mě pořád nechává chladnou, ale pro žlutou mám slabost a za necelé Euro jsem ho tam nemohla nechat - podobně postižené mě snad pochopí :-)

Když pominu, že efekt se mi nelíbí, barevně je moc fajn! Odpovídají spíš první dvě fotky, jde spíš do žloutkova než že by byl sluníčkově žlutý. V lahvičce je vidět zlatý shimmer, na nehty se ale nedostal a neviděla jsem ho ani po použití nadlaku. Lakoval se bez problémů a rychle schnul, jak už to u těchto laků bývá. Ráda jsem si ho zkusila, ale nenechala jsem si ho, darovala jsem ho dál.








Takhle si náš Samínek užívá sunny sunday :-)


5 komentářů:

  1. Samínek je veľmi zlatýýýýý :) A lak má krásnu farbu

    OdpovědětVymazat
  2. Neviem sa rozhodnut..pomarancova ci citronova kora? :)) Zlta ako taka je fajn, netradicne farby mam velmi rada. Ale najlepsi je Saminek ^^ a tie jeho biele pacicky ^^..aaaw

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí jeho textura ! Já žlutý lak snad ještě ani neměla ani si ho na sobě neumím popravdě představit. Takhle na nehtech vypadá dobře, ale vůbec nevím, jak bych ho kombinovala s oblečením. Jinak máš hezké nehty ! :) Já mám lak od Catrice - tmavě modrý a přijde mi, že se celkem rychle ošoupává. Ale má dobrý aplikátor..

    OdpovědětVymazat