úterý 1. října 2013

Bilance za září

1. spotřebováno

Avon Naturals tělový sprej meloun - nemám tyhle spreje vůbec ráda. Vždycky jsem si je kupovala a pak vůbec nepoužívala... Ale tohle byl dárek, takže jsem se snažila a přes léto se s ním stříkala. Ano, ta vůně se melounu celkem podobala, ale bohužel poměrně dost dlouho trvalo než se přes ten šíleně silný odér alkoholu probojovala! Děkuji, už nechci. Nikdy!

Rexona Shower Clean, Aloe Vera - zelená mi voněla víc, modrá je hodně pudrová. Žádná mě ale neurazí, mám Rexony obecně moc ráda, používám je roky a i nadále budu. Pocení mi sice příliš neomezují, ale se zápachem si poradí téměř na 100%.

Bioderma Sensibio H2O - další stálice a oblíbenec, odličovač očí číslo jedna, který zatím nic nepřekonalo. Zásoby stále mám! :-)

Cien odlakovač - vůbec mě nenadchl. Ta lahvička je hloupá, stříká, vytéká, ke konci se mi dokonce trubička ucpala. Odlakovač sice svou práci odvádí, ale docela smrdí, takže znovu si ho koupím už jen v krajní nouzi.

Essence krém na ruce Caramel Hot Chocolate - jak nemám vůni čokolády v kosmetice ráda, tenhle krém jsem si nakonec dost oblíbila. Ale moc mě nemrzí, že je to limitka, jsem zvědavá, zda letos bude mít Essence krémy opět a jaké.

L´oréal Liss Ultime sérum - tohle sérum někde musím mít i v plném balení, jen momentálně nevím kde... Dostal se ke mně zase vzorek, takže jsem si ráda připomněla, že je vážně super, ačkoli na Biosilk nemá. Mám ráda jeho vůni a vlasy vážně pěkně zjemní na dotek. Znovu nekoupím, budu hledat!

Fergie Outspoken Intense - použila jsem ji párkrát, pak se mi vylila do kabelky. Původní verze mi voněla víc, ale znovu už nechci ani jednu.

Lavera hydratační krém s divokou růží - vůně mi přišla zpočátku zvláštní, ale pak jsem si na ni zvykla a tu růži v tom opravdu našla. Hydratoval moc dobře, na léto mi stačil. Vzorečky byly poměrně štědré, z každého jsem se namazala 4x, takže mi vydržely dlouho. Ráda jsem zkusila, ale nákup neplánuji.

Skin79 Oriental BB Cream Plus - tohle už je druhý vzorek - na základě toho prvního jsem si koupila to malé 5ml balení a na základě tohoto si asi koupím plné balení. Vyhovuje mi po všech stránkách - pěkný odstín, střední krytí, jemná parfemace, pleť s ním vypadá moc pěkně a hydratovaně.


2. nákupy
Já jsem se vážně snažila, i jsem ze sebe měla dobrý pocit, že jsem moc neutrácela, tak nevím, proč je toho zase taková hromada! Dnes se na to podíváme trochu detailněji:


Znovuotevírali u nás Rossmann (konečně máme Catrice, jupí) a já jsem u toho samozřejmě musela být mezi prvními, takže sprcháč je dárek pro prvních 1000 zákazníků. Ale málem jsem ho nedostala, kdybych si o něj neřekla, takže předpokládám, že tak 500 kousků si prodavačky odnesly domů...


První BBčko, které jsem si koupila na základě ČESKÝCH recenzí! :-) Zbylé věci jsem tak nějak náhodou vyhrála v přihazovacích aukcích... Z DMka je sprcháč Balea a antiperspirant LSS je náhodný nákup, kamarádka si jeden vybírala a strkala mi je pořád pod nos ať jí poradím s výběrem a tenhle mě zaujal natolik, že jsem si ho vzala i já. Voní na antiperspirant netradičně, hodně sladce.


Tento měsíc mě překvapily rovnou dva nečekané balíčky s věcmi na testování! Jak vidíte, dostala jsem od GS stejný stín, který jsem si sama koupila, ale už ho mám vyměněný za jiný odstín.


Na dny Marianne jsem se nakonec do Prahy nedostala, což mě moc netrápilo, protože jsem plánovala nákup stejně jenom v Inglotu. A když pak na FB vyhlásili, že na internetové objednávky poskytnou stejnou slevu jako o víkendu v obchodech, vznikla z toho tato mega objednávka. Plus je tam tvářenka číslo 29, kterou jsem měnila v rámci Ladybox Exchange a to dokonce nadvakrát, protože mi poprvé nedorazila.


A nákupy uzavírá objednávka z Fragrance Direct, pač mě trb nalákala na Zuri. Taky otestuji pár kousků od UNE a laky a stíny byly strašně levné, že jsem je tam prostě nemohla nechat!


No, co na to říct, s tou dekorativkou už bych měla vážně zabrzdit! Ale obávám se, že ještě příští měsíc to bude podobné - objednala jsem si něco od Sleeku, plánuji jet na skok do Německa a na Interbeauty... Tak snad toho alespoň více spotřebuji, tenhle měsíc se mi moc nedařilo.

24 komentářů:

  1. Inglot ma eshop? nebo jak to funguje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemá eshop. Objednává se přes email (inglotczdelivery@gmail.com) a vybíráš si z alba na FB - lepší jsou tedy swatche na netu, protože v tom albu jsou jen oficiální obrázky a ty ne vždy odpovídají.

      Vymazat
  2. Ty jo, zrovna ten Cien odlakovac si stale dokola kupuju a moc mi vyhovuje :)
    Sprchac, co jsi dostala v Rossmannu jsem si sama koupila, moc krasne mi voni ;)
    Jinak teda tolik novych veci!!:) ja se trosku snazim omezovat a spotrebovat to, co uz mam.. :)
    Sororessa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se taky musím začít snažit! :-) A máš pravdu, ten sprcháč pěkně voní.

      Vymazat
  3. Tyjo, sem vůbec nevěděla, že se inglot dá objednat online, dobrý vědět :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že ses dozvěděla něco nového :-)

      Vymazat
  4. Miluji, jak tvá nákupy vždy drtivě převažují nad spotřebovanými! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Catrice stojan bych si u nás taky přála:)

    OdpovědětVymazat
  6. zuri fakt tak jede? jsi asi třetí osoba, o které vím, že to kvůli mně koupila... a já to ještě pořád ani nevyzkoušela, třeba to bude fakt špatné, a pak mi přijdete všechny nabančit!

    jinak une jsem taky koupila hromadně... ale trošku mě to zklamalo, mi ty obaly přijdou strašně laciné plastové... jsem podle fotek čekala trošku lepší kvalitku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ty obaly jsou hnusný, bílý plast prostě nikdy pěkný nebude...
      Já ti nabančit určitě nepřijdu, zas tak drahé to nebylo, aby mě to trápilo, pokud to bude na nic :-)

      Vymazat
    2. Taky jsem kvůli trb koupila Zuri :-D Objednávku ale ještě nemám doma, no jsem už zvědavá. Koupila jsem jen čistič na obličej a masku a mrzí mě, že jsem nepřibrala toner a sérum. Tak příště! A na Tvoje dojmy z Une jsem zvědavá, taky mě to lákalo, ale nakonec jsem raději neriskovala, recenzí a fotek na netu je pomálu, tak se mi do toho nechtělo.
      Jaké jsou to odstíny toho OPI? Taky jsem pár kousků objednala.

      Vymazat
    3. fúha, to abych se bála dalšího nabančení...

      jinak za mě tedy une ne. jsem taky moc recenzí na netu nenašla, ovšem na rozdíl od tebe jsem měla opačnou reakci... koupila jsem skoro všechno. a nevím, ještě jsem nic nezkusila, ale to balení je fakt hnusné. jako rtěnky asi ještě jdou, ale ty vysouvací pudry, makeupy a tvářenky jsou prostě škaredé (tedy pro mě). a navíc mi to balení přijde strašně levné, jakoby skřípe a nevím... prostě asi ne.

      ... ale třeba změním názor, až to všechno zkusím?

      Vymazat
    4. Tak to jsem na Tvoje recenze Une zvědavá. Já to neobjednala hlavně kvůli tomu, že jsem nenašla skoro žádné swatche a podle vyobrazení odstínů na FD jsem tedy opravdu vybírat nechtěla. Tak si počkám na Tvoje fotky a kdoví, třeba ještě něco nakoupím :-) A ohledně Zuri se určitě ozvu, až vyzkouším!

      Vymazat
  7. S krémy od Essence souhlasím, ty jejich zimní limitky zbožňuju, ale musím to odchytnout hned první den uvedení do prodeje, protože u nás mají pět kousků a jsou do hodiny pryč :D Jinak už je zveřejněná nová "krémová limitka" :D Nechci ti tady házet odkazy na jiné blogy, ale stačí vygooglit "Essence 24h hand protection balm chocolate fondue". Všechny tři vypadají výborně, hlavně se těším na banán a kiwi^^
    Jinak nákupy jsou úžasné, těším se na recenze, ať už to bude cokoliv :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Niky, za seznámení s novými krémy :-) Jsem trošku zklamaná, protože čokoládu v kosmetice fakt nemusím, ale očuchat si je určitě půjdu a třeba si je zamiluju jako ten co jsem teď spotřebovala :-)
      S recenzemi se posnažím, ale mám teď nedostatek času a téměř žádné připravené příspěvky v rezervě. Jsem z toho trochu nervózní, že všechno píšu na poslední chvíli, normálně mám připravené posty aspoň na dva týdny dopředu.

      Vymazat
    2. No musím říct, že z těch tří krémů z té loňské edice mi právě tenhle čokoládovo-karamelový voněl nejmíň :D Ty druhé dva byly super, tenhle jsem dala mamce, ale doufám, že v té letošní bude aspoň cítít hodně to ovoce!
      Jinak to věřím, že tě to trápí, ale myslím, že je to pochopitelné :) Spíš naopak, příprava dva týdny dopředu... tak to je pro mě nepředstavitelné, já jedu všechno last minute, takže velký obdiv :D Každopádně doufám, že se to zklidní a hlavně že nebudeš mít žádné stresy, na článek jsem vždycky natěšená, jak na laky, tak líčení i recenze... A kdyby nebyly, vždycky se ráda pokochám i haul fotkama! :D

      Vymazat
  8. Fiiiha, ty toho teda mas :)

    S Biodermou s tebou urcite suhlasim, najlepsia micelarka, mam jej doma litre.
    Co z inglotu odporucas?

    Tiez som robila recenziu produktov spotrebovanych na zari, keby niekoho zaujimalo, je u mna na blogu.

    Pekny den,
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je těžké, co doporučit. Některé odstíny jsou super, jiné za nic nestojí. Mně baví ten systém, že si můžeš poskládat svou paletku, takže za sebe doporučuji určitě stíny. Mám ráda i pigmenty, naopak moc mě nezaujaly gelové linky, nepracuje se mi s nimi dobře. Lak třeba žádný nemám, mají převážně krémové, takže takové odstíny už povětšinou vlastním.

      Vymazat
  9. O Fragrance direct si neměla vůbec psát, vybrala sem si tam asi milion věcí, protože je tam všechno strašně levné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je! Ještě štěstí, že novinky tam moc nepřibývají, jinak bych tam měla potřebu nakupovat pořád :-)

      Vymazat
    2. jooo... tak vítejte v mém světě! já tam chodím minimálně jednou týdně, jestli třeba náhodou se neobjevilo něco zajímavého.

      Vymazat