sobota 5. října 2013

Astor Lipcolor Butter 009 Burnt Rose

Doufám, že jste si nemysleli, že zrovna já bych dokázala odolat něčemu, co všichni tolik chválí! To je přece jasné, že Lipcolor od Astoru musel být můj. Jen jsem si na něj musela trochu počkat, protože DMková cena se mi nelíbila a Rossmann jsme pár týdnů neměli. Ale v den jeho otevření jsem tam naběhla, a tak se mi akční cena 127Kč snížila ještě o dalších 20%. I to byl důvod, proč jsem si jeden kousek odnesla, ačkoli nabídka odstínů byla značně omezená a můj favorit 008 Hug Me mezi nimi samozřejmě nebyl. Nemám odvahu na nic výrazného, a tak jsem jako náhradníka zvolila světlou studenou růžovou 009 Burnt Rose.

U takhle světlé růžové bych raději odstín teplejší, ty studené dost často dělají mrtvolné rty a to nemám ráda. Nicméně Burnt Rose v tomhle ohledu uspěla, je od mrtvoly dost vzdálená na to, aby se mi líbila a slušela mi. A co se mi na tomhle "chubbíku" líbí ještě? Obávám se, že všechno a superlativa se mi tu dnes budou trochu opakovat :-) Úplně nejlepší je asi ta konzistence, ta je tak... aaaach, prostě příjemná! Jak když si nanáším na rty balzám - jemný, pečující, hydratační. Skutečně bych mu přisoudila i hydratační schopnosti, protože i když mi ze rtů zmizí, zůstanou vláčné a vůbec nepomyslím na to, že bych měla vytáhnout klasické Labello, není to potřeba. Navíc je mi aplikace příjemná kvůli tomu, že má tvar jako klasická rtěnka, což mi vyhovuje víc než tužka.

Další skvělá věc - žádný stain! Mizí ze rtů rovnoměrně a po cca 3 hodinách je pryč úplně, nezanechává po sobě žádný nádech barvy, jen ten fajn pocit. Taky se mi moc líbí to balení - já vím, že je úplně obyčejné a podobné všem ostatním tužkám, ale nemůžu si pomoct, ráda se na něj dívám a dělá mi radost vzít ho do ruky a použít :-) Zatím nemám problém se stíráním nápisů, ale je fakt, že ho nenosím v kosmetické taštičce, jen mi stojí na poličce. Dalším plusem do sbírky je vůně - jemná sladce vanilková. Na to, jak je krásně krémový a jak často ho používám, mi ubývá docela pomalu, takže myslím, že se mnou nějakou chvíli vydrží.

Zapomněla jsem na něco, nebo už je čas tuto oslavnou ódu ukončit? Hlásím se do skupiny spokojených uživatelek a za sebe rozhodně doporučuji. Musím sehnat vysněnou osmičku a možná i nějaký další kousek..?







11 komentářů:

  1. Taky jsem se do téhle "rtěnky" zamilovala. Konkrétně i do stejného odstínu.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych ráda to výraznou třešňovou, ale ta je furt vyprodaná...

    OdpovědětVymazat
  3. Takmer vzdy, ked som v dm-ke, tak okolo tychto lipcolor butterov kruzim, no stale si neviem vybrat spravny odtien, takze si vzdy vsetky napatlam na ruku a aj ked si to neskor zotriem, ruka mi este stale krasne vanilkovo voni, mnam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný odstín. Jen mám pocit, že ten můj trošku stainuje, a to je takový jemný korálkový, tak nevím. :)

    OdpovědětVymazat
  5. já mám doma právě tu 008 Hug me.. a jsem přímo nadšená! je to krásný odstín, který se hodí snad ke všemu:) chtěla bych si pořídit i nějaký další odstín, ale zatím váhám který.. já moc nejsem na nějaké výrazné barvy, tak uvidím.. každopádně tihle "chubbíci" se Astoru perfektně povedly!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám doma odstín 010 Pink Lady a 012 Unguilty Pleasure. A jsem s nima úplně stejně spokojená jako ty, tohle se Astoru vážně povedlo. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem si pořídila tento odstín. Ale mám pocit, že na mých rtech skoro nebarví...:-/

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  8. Nějak jsem zatím neměla čas tyhle rtěnkobalzámy pořádně obhlídnout, ale díky Tvému článku jsem si teď vygooglila Hug Me a nádhera teda, ten musím mít! :-) Určitě se po něm poohlédnu, vypadá fakt pěkně a vlastnosti chválí snad všichni, něco takového by se mi určitě hodilo. Takže díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  9. Já zatím vytrvale odolávám, i když se mi moc líbí:) Další malovátko na pusu nepotřebuju a navíc jsem se nechala vyhecovat k měsíčnímu půstu bez kupování zbytečné kosmetiky.. :)
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat