sobota 17. srpna 2013

Yves Rocher Grand Rouge 11 Rose Pétillant

V červencovém Ladyboxu jsme všechny našly rtěnku od Yves Rocher. Ještě před rozbalením jsem mrkla na její spodek a říkám si - má to v názvu Rose, tak to by mohlo být dobré. Jenže po otevření jsem byla velmi zklamaná - růžová je poměrně dost tmavá a ještě není čistě krémová, má v sobě trošku stříbrné perleti. Nejdřív jsem byla rozhodnutá ji vůbec nevyzkoušet, ale Dejnička mě požádala o její fotku a když už jsem ji fotila otevřenou, nedalo mi to a mázla jsem ji na ruku a nakonec vyzkoušela i na rty.

Ta rtěnka je úžasná, velmi krémová a je skvělý pocit mít ji na rtech. Taky moc příjemně ovocně voní, téměř stejně jako rtěnka z jiné řady od YR, kterou mám z dřívějška. Bohužel ten odstín opravdu není pro mě. Perleť sice není na rtech vidět, takže rtěnka nepůsobí laciným dojmem, jak jsem se bála, je prostě jen poznat, že není úplně krémová a má jakýsi chladný odlesk. Je dost tmavá a jde dočervena - na fotkách je tradičně intenzita slabší, foťák si zase něco ubral. Tohle považuji od LB za nepovedenou volbu, já bych tento odstín rozhodně nezařadila mezi přirozené tělové a růžové. Neunosím ho, na tak výrazné barvy nemám odvahu, zvýrazňují nesouměrnost mých rtů a tato ještě žlutost zubů. Výměnou jsem získala další odstín, který vám časem také ukážu a Rose Poudré si určitě koupím v obchodě, protože na mě rtěnka i přes nevyhovující odstín udělala dojem - vydrží na rtech pěkná asi 2 hodiny, ztrácí se rovnoměrně a nestainuje. Líbí se mi i balení, je to sice jen obyčejný plast, který si hraje na kov, ale mně to nevadí, ba právě naopak, jsem ráda, že je díky plastu lehká. Výtku mám jen k ceně, 309Kč je poměrně dost a pokud se na ni nebude moci uplatnit žádná sleva kvůli zelenému bodu, možná si nákup ještě rozmyslím.

Jak jste s ní spokojené vy?







15 komentářů:

  1. Ja dostala neonovou ruzovou, ale kdyz ji nanesu stetecken v tenke vrstve, tak se mi libi :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ježíš, já jsem ti za ty fotky zapomněla poděkovat, že jo?! Promiň! A sice píšeš, že zkreslují, ale takhle na fotkách se mi na tobě líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti ani nevím, jestli jsi mi odepsala, to máš fuk :-D Jak jsi na tom ty, zkoušela jsi ji?

      Vymazat
    2. Nezkoušela, poněvadž jsem velmi rozpolcena, na fotkách vypadá tak pěkně a přitom jí tolik pomlouváš:-D

      Vymazat
  3. da sa na nu uplatnit zlava :)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem třeba dostala fakt pěkný odstín 32, taková výrazná červená... ale brutálně mi zežluťuje zuby, jsem se sama sebe v zrcadle lekla. tohle se mi ještě nikdy nestalo, ani jsem netušila, že je to až tak moc možné. což je tedy dost škoda, protože jinak je ta rtěnka konzistenčně a výdržově docela dobrá, to s tebou musím souhlasit. no prostě škoda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemám moc pěkný odstín zubů, takže jsem celkem zvyklá, že mi jejich žlutost některé rtěnky zvýrazňují a leckdy jsem i schopná to odpustit... téhle ale ne.

      Vymazat
    2. no právě, ani já nemám zuby jako perličky a u spousty rtěnek to prostě přejdu a řeknu si no a co... takhle mi tak brutálně tu žlutou vytahuje, že vypadám jak sedmdesátiletá kuřačka a pravidelná konzumenta černé kávy, černého čaje a vína!

      Vymazat
  5. já ji nemám, ale tenhle odstín se mi docela líbí, dokonce i to balení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tvých rtech je hezké snad všechno. Fakt je, že bych si ji asi nevybrala, ale to balení se mi alespoň podle fotky zamlouvá. :)

    Všechno nejlepší k svátku! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Já dostala Rose Poudré a jsem z ní nadšená. Bez debaty nejhezčí a nejslušivější odstín co vlastním.

    OdpovědětVymazat
  8. Rtěnka vypadá krásně!

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat