neděle 3. března 2013

Skin79 Intense Classic Balm BB Cream

Na to, jak mám ráda BB krémy, tak tu už hodně dlouho žádný nebyl a proto bych vám dnes ráda představila dalšího člena mé početné rodiny BB krémů. 

Přijde mi, že Intense Classic Balm je na rozdíl od ostatních BB krémů značky Skin79 dost přehlížený. Nemá totiž nijak zajímavě barevnou ani tvarovanou tubu, naopak má tu nejobyčejnější, jakou může mít. V ní se ale ukrývá skvělý produkt! 

Je to asi nejvíce krycí BB krém, který vlastním. Perfektně sjednotí barvu pleti a zakryje i většinu nedostatků, takže pokud mě netrápí zrovna nějaký extra velký pupínek, obejdu se bez korektoru. Ačkoli hodně kryje, nevytváří na obličeji masku, vypadá v rámci možností přirozeně. Vděčí za to i svému odstínu, který je béžový a nemá šedý podtón jako třeba VIP Gold a proto ho mám mnohem raději. 

V nějaké diskuzi jsem teď nedávno četla stížnosti slečen, jak ty asijské krémy nemohou vůbec používat, protože jsou nacpané silikony a ucpávají jim póry. Díky bohu, že mně se nic takového neděje, protože nemám tušení, jaký makeup bych teď v zimě používala. Žádný mi totiž nevyhovuje, všechny mi během dne udělají na obličeji mapy a zvýrazní šupinky, které jsem ráno vůbec neměla. Naopak tento BB krém vydrží perfektní celý den, stačí když po pár hodinách přepudruji T zónu.

ICB je neparfemovaný, takže rozhodně vhodný pro citlivé čumáčky. Pěkně se roztírá a jeho finish je polomatný, já ho musím pro svůj lepší pocit přepudrovat. 

Velmi jsem si ho oblíbila, patří do mojí momentální TOP 3 BB krémů. Pokud mám co maskovat, vždycky sahám právě po něm a na problematickou pleť ho můžu určitě doporučit. 

Balení obsahuje 43,5g produktu a koupíte ho za cenu přibližně 9 - 13 dolarů na ebay.






 


20 komentářů:

  1. Vůbec jsem nevěděla, že existuje, vypadá dobře.. Bohužel mně taky dělají problém silikony :/

    OdpovědětVymazat
  2. jseš teprve snad jen druhá blogerka u které ho vidím. Už dlouho mě láká ho vyzkoušet, hlavně kvůli těm jeho krycím schopnostem.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě přijde nějakejm oranžovej, ale pokud ti vyhovuje :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec není oranžový, je to nejpřirozenější béžová, jaká může být :-)

      Vymazat
  4. Tento BB jsem taky zkoušela a patřil k těm lepším, ale odstín byl na mě takovej moc oranžovej, můžete si o něm přečíst tady: http://cosmetic-styling.blogspot.cz/2013/02/bb-kremy-skin79-intense-classic-balm.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V recenzi zase píšeš, že je žlutý, fotku na tvé pleti tam nemáš, takže těžko soudit... Pro mě je odstínem naprosto dokonalý, neutrální béžový.

      Vymazat
    2. Taky mám a denně ho používám. Oranžovou jsem teda ještě nezahlédla. I podle mě je prostě béžový...nic víc nic míň ;)

      Vymazat
  5. A prosim te, ktere jsou ty ostatne 2 BB kremy, kt. jsou tvoje nejmilovanejsi. Ja mam zatim jenom tento a taky ho mam rada, takze asi budeme mit stejny vkus na BB, protoze ja taky nemam rada do sediva nebo ruzova BBkremy/makeupy. Jeste by jsem te poprosila kdyby jsi mi napsala jak by jsi popsala tvoji plet. Prosim te o to proto, protoe ve velkem blogerskem svete se snazim najit blogerky, kt. budu mit stejny podton pleti a co nejpodobnejsi typ pleti jako ja(napr. normalne tvare, mirne mastne T-zona, tendence k ucpavani poru a pupinku na brade a mezi obočím, max. pupinku pred menstruaci), aby jsem jejich recenze na pletove produkty mohla brat relevantne, protoze s dekorativkou taky problem neni, ale fakt by jsem si chtela najit svuj okruh blogerek, u kt. by jsem se chtela inspirovat v peci o plet a ve vyberu makeupu.
    S pozdravem,
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, ty další dva jsou od Holika Holika - Petit Essential (ale jen Essential, ještě mám Watery a Clearing, ale ty mi odstínem tolik nesedí) a Baby Bloom.
      Pleť mám velmi podobnou jako ty, v podstatě se s tím ztotožňuji - normální tváře, mastnější T-zóna, ucpané póry na nose, občas akné na bradě, v zimě tendence k vysušování a občas šupinky v oblasti kolem obočí a rtů. Co se odstínu týče, mám růžový podtón pleti, ale nemám ho ráda a tak používám makeupy neutrální nebo se žlutým podtónem.

      Vymazat
    2. o, tak to je supr. S odstinem pleti na tvari jsem na tom stejne :-)

      Vymazat
  6. Tenhle mám celkem ráda, bohužel jsem ho zatím nezrecenzovala.

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jo a prosim te mas nejakeho favorita mezi korektormi, kt. pouzivas pod oci (vim, ze na tvar ti vyhovuje janssen) ale co pouzivas pod oci, aby dobre zakryl a necuckovatel a nezalezal moc do vrasek ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím ti bohužel nedokážu poradit, já na kruhy netrpím, a tak pod oči žádný korektor nepoužívám.

      Vymazat
  8. No já bohužel taky patřím do té skupiny, která musela BB opustit a vrátit se k make-upu.

    OdpovědětVymazat
  9. no přesně s tou tubou ;) já než o něm četla u Lady, tak jsem nevěděla, že existuje

    OdpovědětVymazat
  10. ja ho mam na wishliste uz par tyzdnov.. ale kedze teraz na zimu make-up mam tak cakam..aj ked ten moj je dost vysusujuci teraz na zimu, takze najskor premiestnim tento BB na prve miesto vo wishliste :D

    OdpovědětVymazat
  11. Můj oblíbenec :) Schovávám si ho na léto, oproti jiným BB Skin79 není moc mastný.

    OdpovědětVymazat
  12. Péti super, dost se mi líbí hlavně to větší krytí, protože moje pleť je teď dost katastrofická.. A jak jsi celkově popsala svou pleť, tak myslím, že bychom na tom mohly být dost stejně :) Takže díky za tip.. A do budoucna se budu těšit na nějakou recenzi té nové asijské kosmetiky, dost mě láká..

    OdpovědětVymazat
  13. tak tohle me zaujalo!
    obzvlaste tim krytim, pisu si! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Nemáš s BB krémami problém, že ti len ležia na pleti a pri jedinom dotyku sa ti celý zotrie? Mne sa to robí so všetkými BB po nanesení vyzerá famózne a pri prejdení prstom po tvári mám všetko na prste. Ja už fakt neviem kde robím chybu lebo mi nič nevydrží na tvári dlhšie ako dve-tri hodinky dokonale bez porušenia

    OdpovědětVymazat