neděle 24. března 2013

Ninja Polish Floam

Já na tyhle třpytkaté franken a home made laky moc nejsem (no, i když s tímhle spojením bych měla být asi opatrná, v současnosti už je několik značek, které se těmito laky dost proslavily, a že jejich výtvory považuji za něco, co si míchají doma na koleně, by je asi nepotěšilo), občas se mi nějaký sice líbí, ale většinou žádný nekoupím. Až na tenhle jeden, co jsem ho viděla na první fotce, věděla jsem, že musí být můj. Nebylo úplně snadné ho získat, sice jsem si nechávala posílat na email upozornění, že je opět skladem, ale pokud jsem se k němu dostala za dvě a více hodin, byl už zase vyprodaný. Takže jsem ho ulovila až na třetí pokus. Stál 9 dolarů a nakupovala jsem zde, v současnosti už je Floam celá kolekce a mají více odstínů a také novou lahvíčku.
Barva je to jen pro odvážné, ale to já jsem, takže se mi divoký mix žlutých a tyrkysových glitrů nosil moc dobře. Lak byl dost hustý, co také čekat od třpytek v průhledné bázi. Proto jsem dala jen dvě vrstvy, v reálu to vypadalo OK, ale na fotkách je vidět, že na 100% nekryly a mezi třpytkami prosvítá nehet. Pro lesklý efekt byly také nutné dvě vrstvy nadlaku. Fotek mám málo, protože bylo hnusné počasí a nevyšly mi - tak snad příště se třemi vrstvami udělám lepší.





10 komentářů:

  1. Zajímavá barvy - připomíná mi jaro, když se vše zelená..líbí se mi na něm i jak se v něm objevují dvě barvy zároveň. Moc hezký:)

    Zvu tě na giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lak vypadá vesele, jarně, řekla bych že na Velikonoce ideální barva:)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, ten je! Mně se teda frankeny/indie laky moc líbí, ale tenhle je fakt parádní! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, na nehtech to opravdu vypadá krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Těch barviček, krásná barvička, ale já bych si na ní nejspíš netroufla :D

    OdpovědětVymazat
  6. Peckózní! :) Líbí moc. Takovej povzbuzovák, takovej redbull na nehtech - aspoň na mě tak působí :) A to i při těchto "špatných" fotkách, to až ho přefotíš na sluníčku, tak z něj asi odpadnu! :D
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  7. och, tak ten vypadá perfektně! mně se tyto "home made" laky líbí čím dál více, bohužel ale nemám možnost se k ním dostat.. třeba někdy v budoucnu:)

    OdpovědětVymazat