pátek 25. ledna 2013

Rimmel Coral Romance

Co si tak všímám, tak laky Rimmel jsou mezi českými blogerkami dost oblíbené. Věříte tomu, že taková laková maniačka jako já, skoro žádné nemá? V minulosti jsem sice vyzkoušela odstíny Hot Gossip a Black Cherries, ale obou jsem se zbavila. Takže jsem dlouhou dobu byla úplně bez laků Rimmel, až v prosinci jsem dva koupila. 

První z nich je z DMka, když už mi přišel ten slevový kuponek a lak tak vyšel na pajdu, řekla jsem si, že bych mohla jednomu odstínu dát zase šanci. A zaujal mě Coral Romance - korálový není, ani nejde dooranžova jako na mých fotkách, popsala bych ho jako hodně zářivou světlou červenou. Na to, že nejsem fanda červené se mi hodně líbil, takže první bod pro Rimmel, tenhle krasavec u mě zůstane :-) Lakoval se docela dobře, má takový ten typický hodně široký a dokulata zastřižený štěteček. Já mám raději tenčí, ale i tak jsem to s ním zvládla bez problémů. Navíc hodně dobře drží, nosila jsem ho celý týden a na jeho konci jsem měla jen sotva viditelně ošoupané konečky.






15 komentářů:

  1. já mám laků od Rimmelu všehovšudy tři.. což je na mě taky poměrně málo :D ale u mě to asi dělá ten jejich štěteček, který mně absolutně nevyhovuje! mám uzoučké nehty, takže s ním vždy zápasím.. ale barvy mají pěkné, to bych se nebála, že bych si nevybrala:) i tato se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. barvička je to krásná, tvůj foťák z ní vykouzlil skoro neonku ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám přesně tento a v létě jsem ho lakovala jako součást pedikúry. A výdrž byla opravdu excelentní. Mně se s právě s takovým štětečkem lakuje dobře:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já Rimmel nemám ani jeden. Když jsem dostala z DMka kuponek, tak jsem měla radost, že si nějaký pořídím, ale žádný mi tam nezaujal. Měli docela vybrakovaný stojan. Ale tenhle je vážně pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám laky od Rimmel len dva a oba milujem... A ako tak nad tým rozmýšľam, tak nechápem, že ich nemám viac :D Budem to musieť napraviť :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám tiež iba tri ;-) Na moje nechty je štetček tiež hrozne hrubý, ale konzistenčne aj výdržou a krytím sú super. Takže nevylučujem, že si ešte nejaký kúpim :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jaktože jsem nedostala žádný kuponek?:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherná barva:) Já mám od Rimmelu laky dva - jeden tyrkysový a pak Red Carpet a spokojenost:)

    OdpovědětVymazat
  9. pár laků mám, rimmel má velice dobrou výdrž, mám pocit,že i tužky na oči a tak jsou dost dobré

    OdpovědětVymazat
  10. Pani, ten je krasny!
    Ja tyhle Lycrove Rimmely dost rada, jsou pro me nejlepsi laky z drogerie. Na Desire si brousim zuby dlouho, a myslim, ze mu neodolam. :P

    OdpovědětVymazat
  11. od Rimmelu nema zatial ešte ani jeden lak, no a dnes som len tak pozerala po nich..tak sa možno ešte vratim k tym lakom, lebo tento je krásny :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já od nich také ještě žádný lak nemám :).

    OdpovědětVymazat
  13. presne tento mám doma a patrí medzi moje najobľúbenejšie :)

    OdpovědětVymazat