čtvrtek 17. ledna 2013

Illamasqua Ruthless

Další lak ze slev Illamasqua je klasický červený. Několikrát jsem četla, že tato barva má být "sexy" - tak to pardon, ale na mě tak nepůsobí ani trošku. Ba naopak, přesně takhle podle mě vypadá vulgární červená. Nemám k téhle barvě zrovna kladný vztah, ale už mi prošlo rukama pár odstínů, které si mě získaly, jenže  tento mezi ně nepatří. Na moje pomluvy moc nedejte, protože je to fajnový a bezproblémový lak a třeba Dajánka ho má velmi oblíbený! A já jí děkuji za půjčení.







16 komentářů:

  1. Mě naopak se ta červená opravdu líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně taky, ale tenhle odstín se zaprvé nesnese s růžovým podtónem pleti a za druhé by spíš vypadal dobře na krátkých nehtech. A ještě možná spíš na přirozených, dokulata střižených. Výrazná barva, až poměrně agresivní, do toho ostré hrany nehtů a sama o sobě pozornost poutající délka nehtů. Celé to pak působí hrozně dryáčnicky. Pro mě to taky není, svědčí mi lehce delší nehty, protože mám krátké prsty a široká lůžka nehtu a rajčatově červená mi v žádném případě nesluší. Ale barva sama o sobě je překrásná a využití bych si pro ni představit dovedla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi máš pravdu, ale já u swatchů moc délku nehtů neřeším a tvar kvůli nějaké půjčené červené taky měnit nebudu :-) Takže tohle je výsledek, no :-)

      Vymazat
  3. Ha a mě sluší :), čím to asi je? Navíc bych řekla, že ten můj je víc dočervena, než do oranžova, ale v postatě s Tebou souhlasím, je to kurevská rudá.

    OdpovědětVymazat
  4. Sexy je, ale přesně jak píše Aailyyn na mých nehtech:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se moc líbí i na tvých nehtech.

    OdpovědětVymazat
  6. to je přesně ten odstín červené, který mám na nehtech ráda :)

    OdpovědětVymazat
  7. překrásná barva !!

    OdpovědětVymazat
  8. No, já bych ho lakovala na nohy a ruce jen v "krátkém případě", ale líbí se mi moc. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ja si naopak presne takto predstavujem sexy červenú! Podľa mňa je dokonalá a páči sa mi aj na tvojich nechtoch :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tato červená ve mě vyvolává spíš smíšené pocity. Barvička je to napohled hezká, ale sama bych ji asi nenosila i když si myslím, že ti sluší. x)

    http://wonderfulinfinity.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. tak nevím, mě tedy sexy taky nepřijde... a on je vůbec nějaký lak na nehty vyloženě sexy? ;-))) no nicméně, sexy - nesexy, barvička se mi líbí a neměla bych s ní problém :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ako už niekto nado mnou spomenul, na nohy by bola ideálna. Na rukách by som ju určite nezvládla nosiť - moc krikľavá, moc teplá, moc dooranžova. A už teraz sa mi okukala :-)

    OdpovědětVymazat
  13. A mi se na těch fotkách moc líbí:) Hezká červená a na laky illamasqua jsem četla samé dobré věci... Hrozně se těším až je ozkouším. :) Veronika

    OdpovědětVymazat