pondělí 7. ledna 2013

Gabriella Salvete řasenka Diamante

Vím, že o téhle řasence už psala polovina české blogosféry, ale když jsou v GS natolik štědří, že nám tolik svých produktů rozdali, měli bychom jim to vrátit v podobě článků. A proto dnes půjdu ve stádečku a i já napíšu pár slov o tom, jak jsem s ní spokojená. Nebo nejsem?

V zásadě jsem, i když nějaké výhrady mám. Zaprvé nemám moc ráda gumové kartáčky, mnohem lépe se mi pracuje s klasickými. Nicméně mi vyhovuje, že štětiny jsou na jedné straně delší a na druhé kratší. U této řasenky jsem si na kartáček zvykla, ale pořád mi vadí, že se mi obtiskává nad horní řasy, takže přece jen tu aplikaci nemám úplně vychytanou. Zpočátku se mi opravdu líbil efekt, jaký na řasách udělá - prodloužila a dodala objem aniž by řasy slepila. Bohužel už po měsíci používání mi přijde, že toho nedokáže zdaleka tolik jako na začátku a nyní řasy jen trošku prodlouží a nabarví. 

Četla jsem stížnosti na šmouhatění, ale to mi naštěstí nedělá, vydrží mi celý den. Odličuje se naprosto bez problémů (používám nejčastěji micelárku Bioderma). Slibovaný diamantový efekt se také nekoná, ale to vnímám spíš jako pozitivum, mám ráda černočerné řasenky.

Řasenka mi zpočátku přišla skvělá, brzy ale sklouzla do průměru a proto se mezi mé favoritky bohužel nezařadila a znovu si ji nepořídím. I přesto velmi děkuji zastoupení GS za příležitost ji osobně vyzkoušet.  




bez řasenky


1 vrstva


2 vrstvy


6 komentářů:

  1. ikdyž vypadá pěkně,mě by si asi nezískala. Mám ozkoušené, že tyhle kartáčky mě prostě nevyhovují. Mám ráda ty husté a veliké :) ale moc povedený článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si s ní (teď když mi skoro dochází) začínám rozumět čím dál tím víc :D Pořád se mi zdá, že v porovnání cena x výkon je na tom dost dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta řasenka vypadá podle mě na očích skvěle a každý jí chválí, tak si jí možná taky koupím... ;) Mám totiž hodně ráda spíše přirozený vzhled a mám pocit, že by moje požadavky mohla splňovat. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem s ní spokojená na maximum.. připomíná mi Wonderlashku z oriflamu a ta byla super.. :) tohle je super náhrada!

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem po ní pokukovala, ale ještě jednu nevyschlou doma mám, tak až mi dojde... Vypadá nádherně a tyhle kartáčky navíc miluju.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mně bohužel šmouhy dělá, ale jinak jí mám ráda. Málo která řasenka mi vytvoří takto přirozený efekt :).

    OdpovědětVymazat