středa 9. ledna 2013

China Glaze Glittering Garland

V předvánočním čase jsem zvládla publikovat pouze červený lak, ale mezi typické vánoční barvy patří ještě zelená a zlatá, takže to dnes napravím a ukážu vám jednoho zeleného krasavce. Glittering Garland je král mezi zelenými laky, kdybych tuhle barvu měla ráda, věřím, že bych ho milovala a patřil by mezi nejoblíbenější. Jenže já a zelená se sneseme tak maximálně 2x do roka, takže jsem ráda, že jsem do tohoto laku nemusela investovat a zapůjčila mi ho Mína (děkuji :-*). Nejlepší na něm jsou ty třpytky, nebo mini šupinky, těžko říct, co to je, protože na třpytky mi ty částečky přijdou velké a nemají pravidelný tvar, a na šupinky jsou zase malé. Lakoval se krásně a kryl ve svou vrstvách. Bohužel mě omrzel už po dvou dnech a musela jsem ho nahradit oblíbenou fialovou :-)










18 komentářů:

  1. Ja a zelena sa pre zmenu celkom mozeme :) Akurat som si objednala jedneho zeleneho krasavca od znacky a-england - Dragon. Som na nho naozaj zvedava, ta znacka ma laka uz dlho!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, ja mam od nich Saint George, ten je nadherny a Dragon chcem samozrejme tiez :) Ale tristam ma prednost asi :D A tento lak je tiez krasny :)

      Vymazat
    2. Saint George mám taky, ale Dragon není zrovna moje barva :-)

      Vymazat
  2. zelenou barvu mám ráda ale na nehty bych si ji asi nedala :) mám radši odstíny růžové a červené.. Ale pěkně to vypadá. Ten lak je krásně lesklý a pigmentovaný

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten je parádní :-) Já naopak zelenou miluju, na nehtech a i třeba na oblečení. A když mě to chytne, tak si udělám i zelený stíny :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak s týmto zdieľam tvoj názor, zelenú tiež teda moc nemusím :)
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten se mi hodně líbí, zelené sice moc nenosím, ale tahle je pěkná:)

    OdpovědětVymazat
  6. tato farba sa mi strašne pači, je to krásny zeleny odtien :) wow !

    OdpovědětVymazat
  7. Já zelenou na nehtech moc nemusím, jediný lak, který dostal výjimku je a-england Saint George...smaragdová nádhera :) Tato China se mi ale k Vánocům úplně hodí.

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, tak to já mnohem raději zelenou - a tahle je fakt pohádková! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já zelenou naopak miluju, jednu mám zrovna na nehtech. GG je nádherný ♥ Ale každý má svoje barevné favority ;-) Moc se ti povedla ta fotka detailu, na tu jsem koukala asi 5min v kuse :-*

    OdpovědětVymazat
  10. Zelenou na nehtech moc nemusím, ale tenhle lak je zvláštní :).
    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tento je vážne nádherný, škoda, že zelených sa mi v poslednom čase nejak nahromadilo priveľa... ale poznačím si, určite naň príde rada a zoženiem si ho :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Já zelenou také moc nemusím, ale tenhle kdybych měla, tak ho nosím ráda :).

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle je fakt krásnej *_*

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj mas krasne nechty, preto sa ta chcem opytat ci si na nich davas vrstvu gelu alebo su to tvoje? ak ano waau , krasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje :-) Ten efekt ala gelové nehty dělá nadlak - buď Seche Vite nebo Essence Better Than Gel Nails High Gloss.

      Vymazat