sobota 22. prosince 2012

3x minirecenze: Ziaja

I já jsem podlehla a zakládám si tu dnes štítek "Ziaja". Musela jsem se sama přesvědčit, zda je tahle levná polská značka opravdu tak dobrá, jak se všude píše. A právě proto, že článků o téhle kosmetice existují desítky, vezmu to velmi stručně a popíšu jen můj osobní dojem.

pomerančové máslo sprchový peeling - úžasný! Konzistence peelingu mi maximálně vyhovuje, je dost hrubý na to, aby viditelně obrousil, ale není tak drsný, aby kůži poškrábal - stejně skvělý byl peeling od Fruttini, za který jsem po letech konečně našla náhradu. Zpočátku jsem měla problém s tím, že mě po použití svědilo celé tělo, i když jsem se namazala, ale časem to přestalo. Příjemně nevtíravě voní, byla bych radši za vymačkávací tubu, ale v zásadě mi nevadí nutnost do něj sahat. Až spotřebuji veškeré zásoby, budu si peelingy kupovat už jen od Ziaji (nebo Fruttini).

sprchový gel cherry lollipop - také skvělý! Vůně rozhodně nebude pro každého, přece jen je to sprchový gel pro děti a tak je velmi sladký, ale mně to vyhovuje. Bála jsem se, že zářivě rudá tekutina bude barvit kůži, ale vůbec to nedělá. Dobře pění, myje, hezky voní, je v mega velkém balení a stojí pár korun - naprosto ideální sprcháč, rozhodně časem koupím znovu.

vanilkové tělové máslo - tady už superlativy hýřit nebudu, nicméně i tak je to velmi fajn produkt. Mohl by hydratovat o něco více, v létě byl fajn, ale teď v prosinci, když jsem ho dodělávala, už mi nestačil. Opět příjemná vůně, cokoli s vanilkou já můžu. Dobře se roztíral i vsakoval. Znovu nejspíš nekoupím, ale ráda jsem ho zkusila.

V tomhle případě jsem docela ráda, že jsem se nechala blogovou mánií strhnout ;-) První dojem ze značky je tedy velmi kladný, ještě doma mám pár věcí, které testuji a časem rozhodně nakoupím další. 




10 komentářů:

  1. Od Ziaji jsem ještě nic nezkoušela, ale chystám se:) Ten sprchový peeling vypadá skvěle! doufám, že ho mají i v jiných vůních, protože pomeranč za s tak moc nemusím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na to, protože mě zajímalo, jestli si budu moci příště vybrat jinou vůni a mají jen tento a kakaové máslo, takže asi znovu koupím pomeranč.

      Vymazat
  2. Já se této značce stále vyhýbám, uvidím, kdy se zlomím i já:)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Ziaji jsem teď dostala dárkový set, tak jsem zvědavá, protože to bude moe první zkušenost s touhle značkou :)
    www.jana-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Laka ma ich levandulovy sampon :) pekna a postacujuca recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, a ten peeling se dá koupit i běžně v obchodě? Ještě jsem ho nikde neviděla, ale možná jsem jenom slepá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš, to netuším, já jsem nakupovala v té vzorkové prodejně v Praze (Růžová ulice).

      Vymazat
  6. Nalákala jsi mě na ten peeling a máslo asi zkusím taky, sice nemám zas tak suchou kůži, ale musím mít to jejich slavné kakaové :D.

    OdpovědětVymazat
  7. ten pomerančový peeling nedám z ruky, je to už dlouhou dobu moje peelingová jednička. Je dokonalý a ta vůně! :)

    OdpovědětVymazat