neděle 2. září 2012

Vyhodnocení giveaway

Všechny vaše komentáře jsem si četla průběžně, když mi přišlo upozornění do mailu, ale dnes jsem si k tomu sedla, přečetla si všechny ještě jednou a vypsala si autorky těch, které se mi líbily, přišly mi originální a většinou i vtipné. Seznam jsem vám vyfotila, takže kdo je zvědavý, může si dohledat, které komentáře mě zaujaly natolik, že se dostaly do "finále". Byly různé, zajímavé příběhy, básnička, obrázek i vtipně napsaná jediná věta. Nedohledáte jen komentář poslední finalistky, protože ta si své místo zasloužila vytvořením koláže, kterou mi poslala na mail. Samozřejmě konečný výběr vítězky nebyl úplně jednoduchý, ale těch cca 90 komentářů bylo většinou o tom samém a argumenty typu "chci ho vyzkoušet", "je pro mě drahý", "bojím se nakupovat ze zahraničí"... Je to pro mě poučení do budoucna a pokud budu u nějaké další soutěže po vás chtít něco kreativního, musím zadání vymyslet skutečně tak, abyste kreativní a originální museli být, protože číst neustále totéž mě vůbec nebavilo... Ale je to moje chyba, přecenila jsem vás a doufala jsem, že se skutečně budete snažit vymyslet něco jiného, než variantu toho, co před vámi napsalo 50 dalších slečen.


Ale dost už kritiky, zatleskejme společně vítězce, kterou je Jana s přezdívkou Einka! Básniček se v komentářích objevilo víc, ale mně se líbila zrovna tato, je jednoduchá a přitom se pěkně rýmuje. Sice mi Janča trochu zkomolila nick a přecenila množství čtenářů, tisícové blogy máme v ČR jiné, i přesto jsem se rozhodla, že výhra bude její :-) Moc gratuluji, mail už jsem jí napsala a čekám na odpověď.


Vy ostatní nebuďte smutní, brzy bude další soutěž, takže budete mít opět šanci vyhrát :-)
Jinak momentální plán je takový, že v druhé polovině září se vrátím do starých kolejí a opět tu bude každý druhý den článek, tak uvidíme, zda mi to vyjde dle mých představ, zatím nemám dopsaný či napsaný ani jediný... Pokud vám ale chybím (a překvapivě někomu ano, díky za milé maily!), můžete mrknou na mou facebookovou stránku, kterou už mám sice pár měsíců, ale používám ji zatím jen pár dní. Moc tam toho není, ale můžete si prohlédnout třeba album s mými nákupy za poslední dobu ;-)

15 komentářů:

  1. Kdybych řekla, že nejsem zklamaná, lhala bych. Snažila jsem se vymyslet co nejoriginálnější komentář a do obrázku jsem dala vše. Ale zkusím to i příště. Zatím vítězkám gratuluji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já si tvé snahy opravdu cením! Přemýšlela jsem o odměně i pro vás, ale přece jen 11 lidí už je dost... Ale něco vymyslím, třeba vás zvýhodním v další soutěži :-)

      Vymazat
  2. Myslím, že jsi dnes docela kritická, když to porovnám s jinými blogy, tak si myslím, źe se tvé čtenářky v komentářích opravdu snažily a ono je dost těžké být vtipný na povel, tak často napsaly prostě jak to cítí no.. Mě se nejvíc líbil komentář Černé Moory a An, ale jako musíš uznat, že já a Mirka jsme byly aspoň originální:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však vtipnost po nich nikdo nechtěl... měly mě jakkoli zaujmout a to se bohužel povedlo jen dvanácti z nich.
      Ty a Mirka jste prudičky, tys mě dokonce nazvala lenochem, což mě i lehce naštvalo, takže bohužel váš způsob originality si mě moc nezískal. Vaše chyba, mohla jsem vám ze známosti nadržovat :-P

      Vymazat
    2. Ale plosimtě, nebuď vztahovačná, vždyť víš, že jsem to tak nemyslela:-*

      Vymazat
  3. Gratuluji vítězce, básnička se jí povedla :)

    OdpovědětVymazat
  4. óóó, finalistka :)))

    gratuluju vítězce! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Chichichi, takže o kousek, nu nevadí. Sejnak bych si měla ruce umlátit za tu kosmetiku, co mi přetýká z taštiček a ještě bych chtěla další! :D
    Gratuluji básnířce, já na ně byla vždycky levá :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tý jóó, jsem v TOP 11. Tak jsem alespoň pobavila. Těším se na další články. Pa

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo, já jsem nadšená za účast v top 11 :-) Žádný ambice jsem neměla, ale vzhledem k tomu, že žádný BB nemám, tak tohle byl jediný článek široko daleko, kde jsem se mohla vyjádřit (jelikož komenty typu "už bych si taky chtěla nějaký pořídit, ale nevím, který" už mě fakt přestalo bavit psát :-) ). Díky a gratuluju vítězce, básničku jsem obdivovala ještě než vyhrála.

    OdpovědětVymazat