pátek 13. července 2012

Zoya Ali

A do třetice neonka, pak už s nimi dám na chvíli pokoj. Ali jsem fotila hodně narychlo a tak jsem na ni nedala ani nadlak, což mě zpětně mrzí, ale co nadělám. Je půjčená od Danči nebo Míny, kupovala jsem ji oběma a nevím, které z nich jsem nakonec dala tu vyzkoušenou (sorry, holky! :-)). Jsem ráda, že pro sebe jsem si ji nakonec nevzala, protože zaprvé je to ten typ růžové, co se mi nelíbí - v lahvičce a ještě když je ten lak mokrý, tak je to moc pěkná růžová, ale jakmile uschne, dostane takový oranžový nádech a tím pádem se pro mě stane mnohem méně zajímavou. A zadruhé je to téměř dokonalý dupe Color Club Jackie Oh! a China Glaze Pool Party - obě jsem měla a nechala jsem si jen CC, protože se lépe lakoval. Takže nic pro mě, znám hezčí růžové a brzy vám je představím ve velkém srovnání růžových neonek, které připravuji. Bude obsahovat 15 laků, takže každá z nás, které máme rády růžovou a neonové odstíny, by si tam měla vybrat pro sebe ten správný :-)
A ještě k Ali - na neonku se lakuje dobře a stačily jen 2 vrstvy, China i Illamasqua se můžou jít zahrabat.





15 komentářů:

  1. tento odtien je zaujimavy..
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj !
    Je to naprosto úžasná barva ! :)

    udělala jsem si nový blog : gabulka-lovelygirl.blogspot.cz
    Budu moc moc ráda , když se tam připojíš jako můj pravidelný čtenář , díky ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to moje jediná růžová neonka, kterou jsem měla možnost vyzkoušet (půjčila mi ji labradoora) a moc se mi líbila. Já zas můžu jen ty růžové, které jdou do oranžova:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Stejný problém mám s Warholem od CC. V lahvičce je to krásná tmavší růžová, ale na nehtech mi jde do výrazný oranžovo-červený a růžová nikde. Přitom ze swatchů je většina růžových a hlavně mě zmátlo, že Day o ní taky psala jako o tmavší růžové neonce a měla ji i takovou na fotkách. Vliv podlaku a nadlaku jsem vyloučila, i jen samotný zčervená.

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, tak na to srovnání růžových neonek jsem zvědavá, protože bych si ráda nějakou koupila. A ještě jsem se chtěla zeptat, kde se dají koupit laky Zoya (myslím krámek nebo nějaký český eshop)? Díky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milo, v ČR bohužel Zoya dostupná není, musíš jedině do zahraničních eshopů nebo na ebay.

      Vymazat
  6. Strávil se mnou dovču ve Francii, takže když ho mám na nehtech, jako kdybych tam byla :D Jinak se mi líbí moc, skvěle mi drží a odstín mi sedí :) A to krytí a lakování, pecka... :)

    OdpovědětVymazat
  7. U mě je to teda jedna z nej růžových neonek, mám ji teda daleko raději než pool party /už jen to nanášení/. Ale po ozkoušení balíčků z moješminky si říkám, jak jsem mohla tak dlouho ignorovat Color club ;)

    PS: přijde mi, jako bys snad měla jinou "Ali", ta moje mi dooranžova nepřijde ani trošku (na fotkách možná, v reálu moc ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to dělaj i nehty člověka a jeho odstín pleti, mám pocit, že na Pétě leze do oranžova všechno a i výše někdo psal, že na něm je taková taky...

      Vymazat
    2. To jo, něco na tom bude :) na mě jde všechno spíš dostudena, kolikrát mám ruce barvy jako by moje mrtvola ležela dva dny v rybníku :)

      Vymazat
    3. Hehe, Dáši, tak jsme si kvit, viď :-D Mně fakt dooranžova přijde, pozorovala jsem to nejen na nehtech, ale i na vzorníku. Naštěstí to ale nedělají všechny růžové neonky, takže i já mám své oblíbence :-)

      Vymazat
  8. podla mna celkom mily odtien, a styl fotiek mi pripomina tie v sedych odtienoch, kde sa vytiahne len jeden odtien....uplne ta farba ziari, ale ved pri neonkach to tak aj musi byt..

    OdpovědětVymazat