neděle 22. dubna 2012

Orly Pixy Stix + OPI And This Little Piggy

Dnešním postem tak trochu týrám sama sebe, protože jsem kvůli zlomenému nehtu všechny ostříhala na naprosté minimum, tzn. úplně bez bílých konců. Proto pohled na tyhle dlouhé nehty bolí, zase je chci a to nejlépe hned! Trpělivá zrovna nejsem...
Malé prasátko je lak, který sám o sobě moc nekryje, proto jsem ho využila jako lak efektový. Základ je lehce narůžovělá voda, která obsahuje spoustu drobných třpytek - nejvíc jich je zlatých, jsou tam ale i růžové a modré. Líbí se mi, hezky ozvláštní pro mě jinak nudný krémový lak, ale díky růžovému zabarvení má poměrně omezené využití a třeba na zelený podklad bych ho nikdy nedala.






10 komentářů:

  1. Úplně tě chápu :( Potřebovala jsem dnes nalakovat, ale včera se mi taky zlomily nehty - dokonce dva, jeden na každé ruce, tak to šlo dolů všecko. :-/ Prasátko je fajn, z jaké je to kolekce? Nepamatuju si, že bych ho v nějaké viděla, asi už je starší, že?
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, je starší, sama ho mám ze svých lakových začátků, kdy jsem byla ještě nezkušená a před nákupem nezkoumala swatche, takže docela překvápko, co mi přišlo :-)

      Vymazat
  2. Mně to přije šíleně sladké, navíc růžová... nic pro mě. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, docela nuda...
    A nehty jsem taky včera úplně ostříhala, ale narozdíl od tebe jsem šťastná, už jsem to nemohla vydržet, jak si na to člově musí dávat pořád pozor, když zapomene a někde zavadí tak to pěkně bolí, hůř se mi s tím cokoli dělá..obdivuju a nechápu ty co to vydrží mít pořád dlouhé:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Je moc hezký moc se mi líbí, jak na každé fotce vypadá jinak :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to...cukrouškovky. :-) Mimochodem, vždycky když si uvědomím, že píšu na blog málo často, vzpomenu si na tebe a na to, jak často publikuješ...je to obdivuhodné, klobouk dolů! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. to znám...když si musím kvůli jednomu zlomenému či nalomenému nehtu ostříhat všechny ty dlouho pěstované dlouhé krásné nehty...!:(( Láček se mi moc líbí:)). i když je hooodně sladký tak se mi moc zamlouvá!

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam, ten lak vyzerá šťavnato! Perfektná kombinácia, ideálna na leto. ;)
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  8. miluji OPI sice ted na třpytky nejsem, ale je pěkný :)

    http://pricetobeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat