pondělí 16. dubna 2012

Maybelline Popstick 030 Pink Lollipop

Stejně jako mnoho z vás i já sleduju jaké novinky pro nás chystají (téměř) všechny kosmetické značky, a pak se na ně těším a doufám, že budou dostupné i u nás. Výjimečně jsem se jedné takové v českých drogeriích dočkala a je jí barevný balzámek Popstick.
Asi nemá moc cenu psát, co je to zač, myslím, že většina z vás už stejně ví, že se nejedná o rtěnku, ale pouze o sheer balzám na rty. Jako nejzajímavější odstín mi přišel Pink Lollipop, neonová růžová s pidi modrýma a růžovýma třpytečkama (na rtech pak nejsou téměř vůbec vidět, při detailním zkoumání jsem našla dvě). Původně jsem měla velké oči a představovala si, jak se budu vracet pro druhý, pro třetí... až je nakonec budu mít všechny. Po vyzkoušení to ale opravdu nehrozí.
Tohle je jeden z nejhorších balzámů, jaké jsem vyzkoušela. Ačkoli v popisu práce nemá hydrataci, docela bych ji od takového produktu očekávala. Nebo bych minimálně doufala, že mi nebude rty vysušovat - bohužel to přesně dělá. Ve dvaceti vrstvách dodá rtům nádech barvy, ale vůbec není na rtech lesklý a klouzavý, takže mi není moc příjemný. Do dvou hodin zmizí a zůstane po něm pocit vysušených rtů a potřeba se okamžitě namazat něčím pořádným. Za mě jeden z největších propadáků poslední doby!
EDIT: Zapomněla jsem na důležitou věc -ten balzám v balení strašně krásně ovocně voní, připomíná mi to něco z dětství. Ale když rty olíznu, chutná hnusně, jakoby hořce a chemicky :-(






1 vrstva, cca 10 vrstev ;-)



33 komentářů:

  1. Kurňa a zrovna jsem ho chtěla kupovat, ok, jsem moc ráda za tohle varování, ušetřená stovka.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá hrozně hezky a zajímavě, škoda :/

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za recenzi, zase jednou ušetřím peníze. A přitom vypadá tak lákavě.

    OdpovědětVymazat
  4. Barva krásná, lehké vytonovíní rtů pro me ideální. Ale to vysušování mě odradilo. Škoda. Doufám, že Maybelline BB krem nebude takový propadák.
    A díky za varování :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak to jsem teda ráda, že při mé dnešní návštěvě drogerek tam tahle novinka nebyla, protože jinak bych si ji určitě vzala. to si raději koupím dvě Labela ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. když on je tak pěknýýýý.... stejně po něm koukám (marně) a doufám že ho najdu, musim si s nim aspoň pohrát a zklamat se na vlastní triko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem ho před 14 dny v Ústeckým Rossmannu, tak asi koukáš špatně :-)

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ja jsem uplne mimo, tohle vubec neznam, ostuda, ale vypada super, budu se muset zacit koukat pozorneji! Ja ho asi zkusim, libi se mi ta barvicka, tak se nenecham odradit...a pak zas budu litovata :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme ostudy dvě, taky mě to minulo. Asi čtu špatný stránky :D
      Verunka

      Vymazat
  9. Já ho mám a celkem mi vyhovuje, osobně mi rty zase tak moc nevysušuje. :) Navíc se mi prostě líbí ta příšrtně růžová se třpytkama... :))

    http://www.propadliste-dejin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta barva je super, to je pravda, ač třeba nemusím moc neonové laky, na tohle se kouká pěkně :-)

      Vymazat
  10. Vypadá hodně zajímavě jelikož na těch fotkách vypadá neonově, ale na rtech ani ne tak vyrazně - ale to se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  11. já mám jiný odstín, ale dvě hodiny mi teda nevydrží, spíš tak půl hodiny a je fuč :) ale na druhou stranu mi tolik rty nevysušuje, nebo mi to tak možná jen nepřijde, ale není to věc, kterou bych si šla koupit znovu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, a já myslela, že máš taky ten neonový. Jako ta výdrž se strašně špatně měří, víckrát se napít a párkrát olíznout rty, tak bude pryč mnohem rychleji, ale po těch dvou hodinách mi přišlo, že tam ještě celkem je.

      Vymazat
  12. Já se zamilovala do té barvy, co máš ty. Mně taky nevydrží, ale zase mě nevysušuje. Takže já jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  13. jo tak já už dvakrát v drogérii hledala a nenašla. tak teď už to prostě jen přestanu hledat a ušetřím...

    OdpovědětVymazat
  14. Díky za recenzi,aspoň ušetřím(jasně, že ne, koupim toho zas třikrát víc, než jsem chtěla:-). Mimochodem, zatím mě rtěnky od Maybelline pouze zklamaly, řasenky jim jdou asi víc...
    Markét

    OdpovědětVymazat
  15. zdání klame... :) co se do designu týče, vypadá fantasticky... líbí se mi především to průhledné provedení samotného "balzámu"... ovšem to je asi tak vše, děkuji za ušetřené peníze :)))

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. ja ked som to videla v dmku tak som ostala cela hotova z toho...vsetky som otvarala a porovnavala odtiene, ovoniavala a skusala ich na chrbte ruky... no neviedla som nic zaujimave proste obycajny lesk ani nie taky silny ani nezafarbi pery no nic kvoli voni si to kupovat nebudem a u nas to stoji skoro 7 eur... otras inac na pohlad zaujimave a krasne farby

    OdpovědětVymazat
  17. Tak a teď jsem zase na vážkách...:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony jsou i kladné recenze, takže záleží jestli jsi ochotná si to za těch 150Kč otestovat na vlastní kůži :-)

      Vymazat
    2. Hmm, když je teď v R. v akci, tak se na něj asi zajdu podívat, by mi to jinak furt hlodalo v hlavě:-D

      Vymazat
  18. ale dizajnovo vypada skvelo! :D ale po precitani textu uz nie :D

    OdpovědětVymazat
  19. a mně se to neonové baení zrovna tak líbílo, kua :D jen kvůli němu ho kupovat nechci

    ale barvy omrknu a když tam bude něco výraznějšího, tak to asi stejně prubnu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny jsou světlé, zkusila jsem je na ruku a žádný nebyl tmavší, bohužel.

      Vymazat
  20. Souhlasim s tebou, je vazne desny, zkousela jsem ho v drogerii a vubec mi na ruce nic neudelal, bylo to jako by byla ta tycinka plastova, vubec se ten balzam neuvolnoval na kuzi, jestli to je srozumitelny. Takze ja taky vsem doporucuju nekupovat:)

    OdpovědětVymazat
  21. ten obal aj obsah riadne tahaju oci:D

    OdpovědětVymazat
  22. Tak už čtu pátou recenzi a na každých rtech vypadá jinak :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak já jí včera koupila, nadšená, jakou jsem neobjevila novinku, natešená, že jí dám na blog a ty jí tady máš :D
    Mám s ní ale úplně jinou zkušenost, je mi na rtech příjemná, líbí se mi ten lehký nádech a vůbec mi rty nevysušuje. á osobně jsem z ní fakt nadšená :) Ale tak co člověk, to zkušenost, klasika :)

    OdpovědětVymazat
  24. mne sa veľmi zapáčili tieto balzámy,ale iba vďaka tomu,ako vyzerajú
    škoda,že ti nevyhovuje,ale tak nečakala som že to bude niečo super,jednoducho novinka,na ktorú sa nechalo nalákať dosť ľudí :)

    OdpovědětVymazat
  25. Je zajímavé jak na každých rtech vypadá jinak :) Já si ji včera koupila a moc se mi líbí, zatím jí nemám co vytknout :)

    OdpovědětVymazat