středa 11. ledna 2012

Catrice linky Drama Queen

Tohle byla jediná věc, kterou jsem z kolekce Las Vegas skutečně hodně chtěla. Černé linky se zlatýma třpytkama? To zní jako něco, co by se mi mohlo líbit. V Rossmannu neměli tester, takže jsem nakupovala částečně naslepo, i když jsem měla ze swatchů nakoukáno, že třpytit by se měly dost.
V obchodě se nenechte zmást, podle cenovky a následně i účtenky jsem se dozvěděla, že si kupuju tužku na oči. Samozřejmě tomu tak není, jsou to klasické tekuté linky, aplikátor je hrot. Když dám do poměru cenu a obsah, vyjde mi, že jsou linky docela drahé - za 1,7ml produktu zaplatíte 95Kč.
A můj dojem? Na to, že rovná linka je u mě spíš náhoda než pravidlo a že hrot byl vždycky můj největší nepřítel, se mi s nimi pracuje velmi dobře. Pro intenzivní a rovnoměrnou barvu to chce aplikovat více než jednu vrstvu. Ani tak ale nedosáhnete černočerné barvy. Těch třpytek je tam tolik, že černou utlumí a na oku pak barva působí spíš jako khaki. Velmi dobře drží, jsou naprosto odolné vůči doteku. Asi také kvůli tomu se hůř odličují - třpytky mají skutečně mikrovelikost, takže se nemusíte bát, že je budete mít všude po obličeji, ale přesto je odlíčení zvláštní a nepohodlné - linka drží pohromadě a odličuje se v kusech a čím víc po oku šmrdlám, tak ji rozdrobím na žmolečky a ty pak mohou spadnout do oka, zachytávají se mezi řasami a je docela boj všechno důkladně odstranit.
Závěr: barva je nádherná, linka se mi s nimi daří, ale odličování je katastrofa a kdybych se mohla rozhodnout znova, tak si tento produkt nekoupím.







14 komentářů:

  1. Jsou zvláštní a nešla bych do nich, ale je dobré vědět to o tom odličování a ceně, kdyby mě náhodou něco chytilo a napadlo mě si pro ně zajít... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Barva vypadá skvěle. Škoda to odlíčení, zní to opravdu zoufale. Mně se s hroty pracuje špatně, mám raději fix. Ale to bude tím, že já a dobře udělaná linka = nemožnost.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou hodně zvláštní, ale vzhledem k ceně vím, že bych je rozhodně nevyužila.. :)

    www.markvitkysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna předevčírem jsem si tu kolekci prohlížela, tak nějak mě nic nelákalo. ale barva těchto linek mě nejspíš přesvědčí přesvědčí. to je ale krása.
    i když to odličování nic moc. ale neomylně sebestředně a namyšleně (nejspíš taky naprosto špatně) mám neodbytný pocit, že MNĚ to půjde určitě líp.

    OdpovědětVymazat
  5. Ale barevně je teda nádherná!!

    OdpovědětVymazat
  6. hm, tak to se mi moc nelíbí... myslela jsem že to bude prostě černá se zlatýmu třpytkama (třeba jako ten lak z této kolekce), ale tohle jsou zlaté třpytky s troškou černé :D. Jako vypadá pěkně,ale ne abych za ní dala 95kč. Samozřejmě to není hodně, ale na to aby se mi ta linka válela doma a použila jsme jí jednou za rok je to dost

    OdpovědětVymazat
  7. tak ten efekt naozaj nestoji za tie prachy a asi ani za tu namahu pri odlicovani.. skoda ze to zlato znici ciernu, mozno keby boli trblietky trosicka vacsie a bolo by ich menej.. no co, aspon viem ze toto nepotrebujem.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. vypadají opravdu zvláštně jak tam jsou ty zlaté třpytky! takové jsem ještě neviděla :) škoda jen, že linky nepoužívám ...

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Barva pěkná, ale nemám pocit, že bych bez nich nemohla žít :)

    OdpovědětVymazat
  10. mě se ty linky fakt líběj! nedávno jsou koukala na tu kolekci v drogérce a nic sem si nakonec nekoupila...ale asi jí půjdu omrknout ještě jednou :D

    OdpovědětVymazat
  11. mne sa to zasa paci :D...ja radsej stetcek ako hrot...a neskusala si namiesto odlicovania tu lnku zlupnut?

    OdpovědětVymazat
  12. No tak ja som ju dneska mala v ruke, že si kúpim čiernu linku (čierna vodeodolná Dont leave me! je vraj dobrá)a vôbec som netušila, že má byť s trblietkami :D Asi by som bola prekvapená. Ale nevyzerá zle, popremýšľam.

    OdpovědětVymazat
  13. Mne se ta barva libi moc...tak se asi zajdu zitra podivat=) Ja jsem si zase poridila lak na nehty Alluring night, ten modry a na to, ze modrou na nehtech nemam rada, jsem z nej uplne paf. Na nehtech je nadherny a nevim proc, ale prvni moje asociace byla "povedenejsi verze Chanel Black Pearl"

    OdpovědětVymazat
  14. trb: tak to jsem na tebe zvědavá, doufám, že mi dáš vědět, jak ti to půjde :-)

    Suzie S, Babs: tak to mně se teda tato varianta líbí mmohem víc, než černá s pár třpytkami ;-)

    MissMarta: zkoušela a nešlo mi to :-(

    Talka: ten lak mám taky, i aktuálně na nehtech, příspěvek s ním bude zítra. Mně se nelíbí vůbec :-(

    Děkuji za komentáře!

    OdpovědětVymazat