neděle 15. ledna 2012

Catrice lesk na rty 020 Oh. So Chic

Že bychom si dali do třetice všeho dobrého i zlého zase Catrice? Tak jo, ale pak zase na chvíli české drogerky opustíme.
Tenhle lesk jsem si koupila ihned poté, co se v drogerkách objevily celé stojany s kosmetikou této značky, takže ho mám doma už určitě aspoň 3 měsíce. Původně jsem si podle testeru vybrala úplně jiný odstín, ale představte si, že oni ho neměli! Stalo se vám někdy, že v obchodě byl tester ale výrobky určené k prodeji už ne? Já se běžně setkávám s opačnou variantou, tedy absencí testerů. Pouze s testerem jsem se setkala jen v případě, že daný produkt už byl vyprodaný. Ale to určitě nebyl případ tohohle lesku, protože jsem byla v Rossmannu pár dní poté, co se tam stojan Catrice objevil a řady výrobků byly úplně netknuté, navíc na další odstín lesku tam nebylo místo. Kdo ví, kde se stala chyba...
To jsem ale odbočila, takže zpět k odstínu, který jsem si nakonec koupila. Tradičně jsem se držela při zemi a vybrala si světlou broskvovou barvu s velkým množstvím stříbrných mikrotřpyteček. Lesk má celkem pěkné balení ze silného plastu. Aplikátor je klasická houbička, ale je o něco delší, než na jaké jsem zvyklá. Pracuje se s ní dobře, ale nabírá velmi málo barvy - na pokrytí celých rtů musím aplikátor namočit alespoň 3x. Lesk je na rtech příjemný, téměř vůbec nelepí. Výdrž bohužel není nijak dlouhá, nejpozději do dvou hodin ho mám pryč. Nenašla jsem na něm žádný zásadní nedostatek, je to lehce nadprůměrný drogerkový lesk, který nejspíš většinu nenáročných uživatelek neurazí.
Obsah: 5ml
Cena: 95 nebo 99Kč, nejsem si teď úplně jistá






11 komentářů:

  1. Vypadá hodně do oranžova, ale na rtech je moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je hezká barva! Asi budu muset brzo navštívit drogerku :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si na tenhle lesk, jen v jinem odstinu, delam zalusk uz dlouho. Ale furt se bojim, ze to bude obyc drogerkova kvalita resp. Nekvalita. Ale vypada to dobre ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak záleží na tom, jaké vlastnosti u lesků preferuješ a jaké ti naopak vadí. Pokud chceš dlouhou výdrž, tak tenhle nebude ta pravá volba, ale pokud ti nevadí lesk během dne aplikovat víckrát, je tohle fajn produkt, který nelepí.

      Vymazat
  4. Líbí se mi barva, vypadá báječně.

    http://lencin-blog-o-vsem.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Docela málo 5 ml.. Voní nějak?

    OdpovědětVymazat
  6. Leskům dooranžova jsem se vyhýbala, ale tenhle se mi vážně líbí.

    OdpovědětVymazat
  7. Na těch prvních třech fotkách teda vypadá dost oranžově, ale na rtech vypadá o mnohem líp:-)
    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. ta farba sa mi celkom pozdava:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat