sobota 7. ledna 2012

Alverde stíny 10 Vanille a 20 Cassis (kolekce Mademoiselle)

Zase jdu trochu s křížem po funuse. Ale přece jen sem tenhle příspěvek dám, protože recenzí na rtěnky a tvářenky z téhle kolekce jsem četla hodně, ale na stíny snad žádnou. Tak mám potřebu dát světu vědět, jak jsem se napálila. Když jsem totiž zkoušela v obchodě testery, přišly mi oba odstíny velmi dobře pigmentované. Po vyzkoušení doma je ale realita jiná. Ten vanilkový je úplná katastrofa, nekryje ani ve více vrstvách - na té fotce v akci jsem dala asi tři a ještě mám pod tím bázi Pearl od Elfu, která je taková bílostříbrná - po rozetření na oku to sice není příliš intenzivní, ale aspoň trošku mi to sjednotilo barvu víčka. Jenže přes bázi a silnou vrstvu stínů mi stejně prosvítají červené žilky :-( Ty druhé jsou na tom s pigmentací o něco málo líp, jenže zase nejsou vůbec fialové, jak bych si přála. Na ruce je to taková fialovohnědá, na oku pak už vyloženě jen šedá. Nanesu fialovou, trošku zašmrdlám štětečkem a je to šedá. A to i ve více vrstvách. Jo a taky mi ty stíny strašně smrdí. Po nějaké kytce, ale nemůžu si vzpomenout jaké. Ani balení to nezachrání, pro mě byl tenhle nákup zklamáním po všech stránkách, zbytečně vyhozené peníze.
P.S.: Mám z téhle kolekce ještě 2 rtěnky, mám o nich také napsat, nebo už je to zbytečné?






13 komentářů:

  1. Myslím že tú kolekciu ešte dostať (aspoň v Brne, neviem ako inde) a mňa rúže (řtěnky:) zaujímajú viac ako tiene, takže by som si recenziu na ne od teba rada prečítala :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si recenzi o rtěnkách taky ráda přečetla.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsem nečekala, že budou až tak špatné.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem na ně tuhle zrovna koukala, tak to jsem ráda, že jsem si je nekoupila.
    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. To je škoda, mně se líbí to balení. Asi sázeli hodně na obal, že bude prodávat.

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem si dneska chtěla dokoupit ještě dvě rtěnky, abych měla všechny, ale vzala jsem jenom jednu, protože tou druhou měl někdo potřebu nalíčit se - i když jsou u všeho testery... no jak já sem se vztekla, tohle je fakt odporný! recenzi si ráda přečtu, ať vím jak se líbí tobě. stíny mě naštěstí nezaujaly vůbec, tak sem si ušetřila zklamání.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mam ten treti odstin a jsem docela spokojena. Vytvori takovy idealne namalovany/nenamalovany efekt. Ale souhlasim, ze pigmentace pokulhava. A na rtenky si sradosti prectu recenzi, mam taky 2 (nude a bordeaux) a rada se dozvim, jak na tebe pusobi.

    OdpovědětVymazat
  8. Já si koupila jednou stín od Alverde a už nikdy více mi žádný nesmí přes práh :X

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. škoda toho, obal je pěkný...

    OdpovědětVymazat
  10. Dneska jsem o nich přemýšlela, tak je dobře, že jsem je v obchodě nechala :).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Díky za recenzi, já o nich taky přemýšlela, po těch pěkných recenzích na pudr a tvářenky. Ale ten tmavý se mi právě moc nezdál už v obchodě, v naší dm je fakt mizerný světlo a na něm nebyl ani náznak fialové, spíš jako mizerně pigmentovaná černá, tak jsem ho tam nechala. Tak jsem ráda, že jsem udělala dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Dobře, holky, přidám sem i rtěnky. A buďte opravdu rády, že jste si stíny nekoupily a ušetřily.

    OdpovědětVymazat