pondělí 23. ledna 2012

Alverde rtěnka 30 Rosé (kolekce Mademoiselle)

Několik z vás si přálo, abych sem dala rtěnky z této kolekce, i když s nimi přicházím asi tak o měsíc později. Navíc jsem si je nafotila zvlášť, takže nemůžu obě sfouknout najednou. Tak ať to máme brzy za sebou, dnes si dáme jednu, pak to proložím nějakým lakem a hned druhou.
Jako první vám představuji rtěnku v odstínu Rosé. Tuhle potvoru jsem si koupila hned 2x. Poprvé jsem si ji hned po nákupu nechala v kapse u bundy, protože jsem u sebe zrovna neměla žádný balzám, tak aby byla připravená v případě že bych měla pocit vysušených rtů. A pak se mi stala taková nemilá věc, když jsem v Drážďanech vytahovala z kapsy rukavice, vypadla mi a zakutálela se pod jeden stánek na vánočních trzích :-) Vyndat nešla, takže jsem ji oplakala, protože jsem ji nestihla ani jednou zkusit a myslela jsem si, že bude úžasná a že jsem o hodně přišla. V Německu už tuhle kolekci měli asi tak před 100 lety, takže tam k sehnání nebyla a koupila jsem si za ni aspoň jakousi náhradu v podobě rtěnky P2, která se mi zdála docela podobná. Ale ta Alverde mi stejně pořád ležela v hlavně, už jsem přemýšlela jak napíšu na Makeup Boxu do sekce koupím, zda by mi ji někdo nemohl sehnat a poslat... No a pak se konečně tahle kolekce objevila i v českolipském DM a já si ji s radostí koupila znova. Ta radost mi vydržela ale jen do prvního vyzkoušení. Ta barva je totiž hroznáááá! Je strašně světlá a dělá efekt mrtvolných rtů, což úplně nesnáším. V kombinaci s mojí světlou pletí vypadám nepřirozeně, nezdravě. Hrůza. Věřím, že si své fanynky najde a někdo ji bude považovat za super nude rtěnku, ale na mě má až příliš velký podíl bílé barvy. Nenadchla mě ani příliš umělá vůně. Jediné pozitivum je, že je na rtech příjemná a nevysušuje (ale to soudím spíš podle její kolegyně, kterou skutečně nosím, tuto jsem měla jen 2x).




P2, Alverde



16 komentářů:

  1. já jsem fanda světlých rtěnek, takže u mě by si místo určitě našla, ikdyž mi ten odstín příjde moc oranžový. A musím ti říct že máš dokonalé rty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně oranžová není,je to studený odstín ;), nechci se dotknout viennettky, ale ta barva tady na fotkách, zvláště na ruce, podle mě moc neodpovídá ;).

      Vymazat
    2. Tak já doufám, že jste pochopily že ta rtěnka vlevo na ruce není ta Alverde, je to srovnání s tou od značky P2, kterou jsem si koupila jako její náhradu. Vpravo je Alverde a ta myslím realitě odpovídá, ještě to zítra omrknu na denním světle.

      Vymazat
    3. aha, tak to se omlouvám, neb já to nepochopila, lépe řečeno, nevšimla jsem si toho popisku nad tím :D....

      Vymazat
  2. Tak vidíš, pro mě je ta barva přesně perfektní nude odstín,asi zas tak bílá nebudeš :D, alepson ne tolik jako já, protože na mých rtech je ta rtěnka ještě tmavší, než moje plet, takže je sice nude,ale tak pěkně, určitě ne mrtvolně...to je právě ta záhada nude barev :D, každý má jinou nude :). Jinak konzistencí mi přijde ne zas tak moc krémová,takže já jedině, pokud pod ní mám balzám,ale je fakt, že nevysušuje, to zas ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, asi přece jen tak bílá nejsem :-) Teda jako jsem, ale prostě ne tak sněhurkovsky jako ty, ten silný růžový podtón mou pleť dělá odlišnou.

      Vymazat
  3. A vidíš, podle tý poslední fotky bych řekla, že ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  4. Mně taky nepřijde tak hrozná! Taková nenápadná, to jo, ale že by ti dělala mrtvolnou barvu rtů? No podle fotek to tak nevypadá, ale to je vždycky o pocitu, že :-) Ale balení má krásné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle rtěnku miluju! Je moje nejoblíbenější, taky jsem o ní psala :) Mrtvolné rty mi nedělá, je pěkně světle nude-růžová...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem, tobě sluší, já se v ní ale vůbec necítím :-(

      Vymazat
  6. Vypadá skvěle a rozhodně se přidávám, taky si myslím, že ti sluší, soudě podle té poslední fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se teda taky moc líbí a přijde mi, že ti sluší, zajímavé...

    OdpovědětVymazat
  8. mně se ta světlá teda moc líbí. chtěla jsem ji taky, ale měla jsem smůlu, ve dvou krámech ji neměli už a dál jsem na to neměla energii:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, chceš poslat tu moji? Stejně mi tu jen nevyužitě leží.

      Vymazat