úterý 6. prosince 2011

Moje oblíbená kosmetika - listopad 2011

No já vím, že jdu s tímhle postem zase pozdě. Ale já schválně vždycky čekám až na úplný konec měsíce, abych náhodou něco nezapomněla. A pak pár dní trvá než se dostanu k focení a přípravě samotného příspěvku, takže to dřív prostě nešlo. Oblíbené věci za listopad:
Syoss suchý šampon - tohle je poslední šance, kterou u mě Syoss dostal. Z klasického šamponu a kondicionéru jsem nebyla nijak odvázaná, z barvy vyloženě zklamaná. Ale on tu šanci využil a přesvědčil mě, že ne všechny výrobky má úplně špatné. Musím říct, že tohle je můj úplně první suchý šampon, takže nemám vůbec žádné srovnání. Nicméně i tak si připadám způsobilá na jeho zhodnocení :-) Podle mého názoru odvádí přesně takovou práci, jakou má. Několika stříknutími ho nanesu do vlasů, poté vlasy promnu ručníkem a zbytky šamponu vyčešu hustým hřebenem. Mohou se i vyfoukat fénem, ale já to nedělám, protože mi vyčesání stačí a žádné zbytky už ve vlasech nevidím. Na obalu se píše, že s jeho použitím získáte až jeden den čistých vlasů navíc. Ale já získávám většinou dva, dokonce i tři! Vážně, přijde mi, že po jeho použití se vlasy mastí pomaleji. I když mně se v poslední době mastí vlasy celkově méně, což přičítám hormonálním změnám. Nicméně od té doby, co mám tenhle šampon, jsem strašně zlenivěla a klasicky si myju vlasy jen 1 - 2x týdně (dříve obden). Četla jsem o něm, že vlasy po jeho použití zmatní, což je logické, ale já to tedy u sebe nepozoruju, zůstavají mi lesklé, hebké a voňavé. Jen jedna rada - nepoužívat ho na vlasy nalakované, na laku se šampon uchytí a vyčesat nejde, takže je nutné pak stejně vlasy umýt vodou.
Essence krém na ruce - všechny ho znáte, skoro všechny ho máte :-) Já jsem z těch, co musely mít všechny tři vůně. Tenhle malinovo-čokoládový jsem původně vůbec nechtěla a nakonec se stal mým nejoblíbenějším! Voní strašně pěkně, čistě malinově, za což jsem moc ráda, protože čokoládu miluju na jídlo, ale coby vůni v kosmetice ji ráda nemám.
Zoya Jem - už tu byla, za poslední týdny mě tento lak oslovil nejvíc.
Lipsmacker Coca Cola Cherry - jsem vyhrála v giveaway u Rendy, které tímto ještě jednou děkuji. Tento balzám jsem si oblíbila hlavně pro úžasnou vůni mého oblíbeného nápoje a také pro velmi jemné zabarvení rtů dočervena. Výdrž raději hodnotit nebudu, já ho vždycky brzy olížu :-)
Benefit Georgia - jsem chtěla opravdu dlooouho. Ale než jsem si ho koupila, přeběhl mi přes cestu jeden z druhé ruky, v sadě kosmetiky za výhodnou cenu, tak jsem si řekla, že na vyzkoušení to stačí. Stačilo to abych se zamilovala natolik, že už jsem v něm udělala díru! Je to úžasný rozjasňovač, velmi nenápadná broskvová barva moje líčení pozvedne o level výš. Kombinuju nejčastěji se stejně barevnými tvářenkami, jen tmavšími (MAC Improvise, Elf Peachy Keen).



Benefit Georgia, Lipsmacker Coca Cola Cherry

Lipsmacker Coca Cola Cherry v akci


19 komentářů:

  1. Hodně nad tím suchým šamponem uvažuji...taky jsem dost líná mít si pořád vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nad tím suchým šamponem jsem uvažovala, protože mi ten můj současný dochází a čekala jsem, až ho někdo vyzkouší a napíše o tom! Takže jsem ráda, že jsi první, kdo o něm píše :) Jelikož mě Syoss v minulosti zklamal svým šamponem, zkusim mu dát další šanci suchým šamponem :) A jinak jsem ráda, že ti Lipsmacker líbí a chutná :)

    OdpovědětVymazat
  3. na ten suchý šampon mám také zálusk jelikož s žádným také nemám ještě zkušenost a tenhle se mi moc líbí. Určitě pro něj zajdu :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ja chci taky lipsmacker:-) Ale kdyz vidim, ze jsem je v USA kupovala jeden za dolar a tady za ne chtej tolik penez, tak me to dost odrazuje...

    OdpovědětVymazat
  5. ja sa teším na ten krém.. dnes už vraj dorazili aj do košíc, tak zajtra si pre neho letím :D najradšej všetky z radu little bakery :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já mám taky suchý šampon od syoss, ale ten druhý, na objem, a mám asi špatný kus... ze začátku normálně stříkal, ale teď z něj tříká jen... no jakoby voda :( Ze začátku to vždycky nestříkalo to suché, ale pak jo, a teď to přestalo úplně, nevím kde je chyba, protřepávám dostatečně (zkoušela jsem i neprotřepat vůbec ale nic), balení je plné asi napůl, takže vypotřebováním to nebude... vydržel mi 3 použití... příště dám šanci asi jinému :). Zato ten krém od essence, miluju miluju miluju!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Po krému od Essence sem děsně toužila, všechny ste ho měly a vychvalovaly a já pořád nacházela jen vyprodaný stojánky:-) Až včera na mě čekal jeden poslední vanilkovej. Myslela sem si na čokoládovej ale když řikáš že jsou z toho cejtit hlavně maliny, sem ráda že mam tenhle...od tý doby k němu pořád čichám:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za recenzi suchého šamponu! Občas při cestování nemám chut absolvovat tu náročnou proceduru mytí, celkové úpravy vlasů a nějaký suchý šampon plánuji už déle. Od Syoss bude za rozumnou cenu, tak jej vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  9. tieto vybery mam rada :-) vzdy ich chcem spravit ale prejdu prve dni mesiaca a poviem si..sak nabuduce :D
    licenku od benefitu som mala moznost vyskusat a je na tvari ozaj krasna, jemna, prirodzena..

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  10. ja som ten krem u nas este ani nevidela, u nas vsetko trva dlhsie:D, ale mala som minuly rok a vonali krasne, aj ked mi trosku prisli take vodnatejsie...

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. ten suchý šampon je super, akorát bych ho doporučila aplikovat venku nebo nad vanou aby za vámi nebyl na zemi bílý prášek, jako se to stalo mě :DD

    OdpovědětVymazat
  12. Holky, já myslím, že s tím Syossem byste mohly být také spokojené, je vážně fajn :-) Veru - já se teda trefuju vždycky přesně na hlavu, nezůstává po mně bílá koupelna :-D

    PF: já bych jich taky brala víc, ale do USA se asi jen tak nedostanu, tak budu muset otevřít peněženku trochu víc :-)

    Ivuš, tak to máš vážně asi nějaký špatný kus, mně se s tím mým nic takového neděje...

    Máni, ten vanilkovej je taky fajn, já z něj teda spíš cítím ty jablka, ale co už :-) Jahodovej mi voní nejmíň, ale zato ho nejvíc používám, vzala jsem si ho do práce a tam se mažu každou chvíli :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Lipsmacker najdes na SOYOU.cz jedina smola je ze zatial ich nemaju retazce. Na Slovensku ich kupujem v- the paul frank store , ale ten je len na Slovensku. Lipsmacker Cotton candy alebo Strawberry bananna od Paul Frank je uplne super. Nevite kde v Prahe sa daju kupit? Kamenna predajna?

    OdpovědětVymazat
  14. Georgia už se nevyrábí.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, přemýšlím nad koupí Georgii, ale chtěla bych jí jako tvářenku. Myslíš, že to má cenu? Myslím, jestli je vůbec jako tvářenka vidět

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, ne, Georgia je opravdu velmi světlá, na tvářenku se nehodí, není vidět ani na mně a to jsem opravdu velmi bledá. Navíc už se nevyrábí, jak píše anonym výše. Jestli chceš světlou meruňkovou tvářenku, mrkni třeba na můj poslední příspěvek o tvářence Skin Food nebo v Sephoře na Nars Sex Appeal.

      Vymazat
    2. Děkuju, uf nemusim si jí kupovat :), já na ní totiž dnes narazila na jednom bazaru za 220 tak mě to pokoušelo :)

      Vymazat
    3. Tak to je moc pěkná cena, pokud bys ji využila jako rozjasňovač, tak do ní jdi, ale tvářenka to opravdu není.

      Vymazat
    4. Právěže nevyužila..a ty nechceš do zásoby :D?

      Vymazat