čtvrtek 15. září 2011

Nové úlovky - Interbeauty a tak dál ;-)

Moje přírůstky, které jsem ulovila při víkendovém řádění v Praze na veletrhu Interbeauty, dnech Marianne a věci, které jsem si sice koupila už dřív, ale teprve teď jsem si je vyzvedla od pražských kamarádek.
Nejdřív k veletrhu - na tom jarním se mi asi líbilo víc z hlediska hezčích úlovků, ale i tento byl moc fajn, lidí tam nebylo až takové množství, jak jsem čekala. Zpětně si říkám, že jsem se nechala až příliš strhnout atmosférou a nakoupila toho zbytečně moc. Ono se těžko odolává, když vidíte jak lidi hrabou a skupují laky po deseti, kamarádky, neustále omílající jak to tam za tuhle cenu nemůžeme nechat, tomu taky moc nepřidají... Tak to dopadlo tak, jak vidíte na fotkách, ale myslím, že většinu z těch laků nafotím a budou si hledat nové maminky. Trošku mě taky mrzí, že se tam daly koupit i hezčí laky, než jsem koupila já, ale co jsem mohla dělat, když už jsem je všechny měla doma :-D

OPI mini I Juggle... Men, Oh So Glam!, Rising Star, If the Fuchsia Fits
I Lily Love You, I Eat Mainely Lobster, My Adress Is "Hollywood", Honk if You Love OPI

Orly 50/50, Ruby Passion, La Playa
Goddess, Opal Hope, Gogo, Purple Velvet

Jakési dva no name laky Ever Shine 29 (tváří se jako dupe Opi Merry Midnight), AB 45, China Glaze Senorita Bonita, Nubar Amethyst, Nubar Jewel, Dare to Wear Kiss the Rain a na fotce chybí Love Potion, který jsem půjčila hned po nákupu Dejničce
A jak jsem slíbila, musím vám povyprávět příběh o Dejničce, bojovnici za práva zákazníků :-) Byly jsme ve stánku modeláže a mě tam zaujal ten lak ChG. Koukám na cedulku - cena 105Kč. Říkám si paráda, beru. Slečna u pokladny po mně chce ale 150Kč. Bráním se, že tam byla cenovka 105Kč. Slečna si volá na pomoc nějakého obrýleného kravaťáka a ten mi vysvětluje, že tam jsou laky z nových a starých kolekcí a že ty nové stojí 150Kč. Já to moc neřeším, beru na vědomí a říkám, že tedy lak nechci. Nicméně mi to nedá a jdeme se na tu cenovku podívat. Jsou tam krakelovací laky za 175Kč, pak nějaké další za 123Kč, ale cenovka 150Kč nikde. To ovšem naštvalo Dejničku, volá obrýleného kravaťáka, dotáhne ho ke stojanu a poměrně dost ostrým tónem mu říká, že tam žádná taková cenovka není, že matou zákazníky a že není naše vina, že to mají špatně označené. kravaťák zmateně blábolí "je to vaše vina... teda samozřejmě to není vaše vina, já se omlouvám". A Dejnička si dál jede svou a říká, že by bylo fér, aby mi ten lak za 105Kč prodali. Kraváťák něco zamumlá, strhne cenovku 105Kč, otočí se a s lakem odchází. Dejnička za ním křičí "Prodáte jí ten lak?" on: "Ano." "Za 105Kč?" on: "Ano." Takže neběhneme k pokladně, slečna po mně chce opět 150Kč, ale kravaťák řekne: "nee, 105Kč, já to doplatím ze svého. Doufám, že na nás nezanevřete a zůstanete modeláži věrné a bla bla bla...". Takže tak, já bych teda neměla na to, hájit svoje práva, natož tak ostrým a sebevědomým způsobem, takže Dejni, smekám a ještě jednou děkuji :-)

Raduju se i z maličkostí, aneb krásné taštičky od OPI a Nubaru :-)

Nejmilejší úlovek ze dnů Marianne - Dior paletka 3 Couleurs Smoky - 781 Smoky Brown, tvářenka Sephora Bronze Sensation (na fotce chybí mini lak Sephora, který byl dárek k nákupu)

Nedělní nákup v MACu - paletka Lady Grey, jedna prázdná a refill Copperplate

Nákup z Rossmanna - korektor Maybelline Affinitone, laky Essence You Belong to Me, Mellow Yellow (nová verze), Time for Romance, paletka Essence 02 Long Beach, stíny Astor 150 Precious Wood

Dárek z Rossmanna, kvůli kterému jsem ten nákup dělala :-) Lak na nehty 143, Giant Full Volume řasenka a černá tužka na oči

Můj mega nákup ze Semi Precious kolekce, která byla v ČR v červnu: Mineralize Skinfinish Semi Precious Pearl, Stíny Clarity a Rare Find, tvářenky Pressed Amber a Warmth of Coral

A pár věcí co jsem si koupila od kamarádek plus věci z různých časopisových akcí, které jsem u nás nemohla sehnat (na tohle většinou zneužívám Dejničku, které tímto velmi děkuji za ochotu :-)).
Vichy Termální voda, rtěnka YSL Volupte Sheer Candy č.1, stín Bobbi Brown Stone, MAC bronzer Lush-Lite Bronze, Dermacol Pearl Touch 6, Catrice Made to Stay 060, Dermacol Elite Touch 14, dva depoty MAC, jejichž názvy nevím (Míno, prosím pomoooc :-))

Nubar Reclaim, China Glaze Stroll, OPI Midnight in Moscow, Essence Circus Confetti
Essie Neo Whimsical, Nice Is Nice, Catrice Lavenderlicious, Forbidden Apple (z dávno minulé kolekce Enter Wonderland)

A bonus z dnešního rána, můj první (a doufám, že ne poslední) Beauty Box.

31 komentářů:

  1. :-D tyy jo, to je ale věcí. Ta paleta od MAC je opravdu pěkná....

    OdpovědětVymazat
  2. wau, ty si toho nakupila teda riadne. prezrad, kolko ta to vsetko stalo? my mame na slovensku interbeauty az za dva tyzdne, tak som teda zvedava, ci tam budeme mat tiez take dobre ceny:)

    OdpovědětVymazat
  3. ohh, ty O.P.I laky jsou krásné! kdyby ses chtěla zbavit těhle dvou I Eat Mainely Lobster, My Adress Is "Hollywood" dej vědět :) jinak krásný nákup v M.A.C, v jakém z nich v Praze nakupuješ?

    OdpovědětVymazat
  4. Lenka: to jsem celá já, jak jde o kosmetiku, jsem jak urvaná z řetězu ;-)

    bellatrix: sečtené to nemám :-) OPI ve výprodeji stály 95Kč, ostatní 175Kč, za všechny Orly jsem platila 450Kč (75Kč jeden a sedmý zdarma), Nubary byly za 50Kč na kuponek co jsme dostaly ke vstupence a ty no name myslím za 70Kč.

    OdpovědětVymazat
  5. Rendy, budu na tebe myslet, je to dost možné že Hollywood si nenechám, chtěla jsem aby to byla taková sladší růžová :-) Do MACu chodím nejčastěji na Chodov, protože tam pracuje kamarádka, občas i na Floru, na Václaváku jsem byla snad jen jednou.

    OdpovědětVymazat
  6. ooooo, som v kozmetickom nebi... :)a ta beauty box ma zaujala, je to len v cechach alebo aj v SR?

    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  7. o beauty box dnes vyšel super článek na
    http://kissbookbymia.blogspot.com/2011/09/luxusni-kosmetika-zdarma-aneb-beauty.html

    OdpovědětVymazat
  8. Páni to jsou nákupy ! A Dejnička se do toho pořádně obula :)

    OdpovědětVymazat
  9. No to je nádhera!!! Také mi dnes přišel beauty box, jupí.

    OdpovědětVymazat
  10. Preboha ty maniačka :D:D:D:D Ja som toľko kozmetiky mala za celý svoj život, a ty si toľko nakúpiš za zopár dní :D Ináč páči sa mi úplne úplne všetko :D

    OdpovědětVymazat
  11. až je mi toho kravaťáka líto, jsem nějaká lítostivá poslední dobou :)) ale jinak nádherné úlovky, myslím, že moje celá sbírka je tak poloviční, haha..

    OdpovědětVymazat
  12. ááá všichni už mají beauty box jenom já ne... :D Achjo

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, krása, vše je super..a Dejnička je skvělá, víc bojujících za práva kosmetických maniaků :-D a box..pěkná nadílka, kdy bude další ??

    OdpovědětVymazat
  14. Femme Fi a Cork :)
    Ježiš, já ti tak závidim OPI a všechno z Mac!!! Jenže hlavně tam chybí ten Chanel, chjo, promiň, promiň, promiň ještě znovu! PS: Můžu bejt drzá a pak tě poprosit o půjčení Kiss the Rain?

    OdpovědětVymazat
  15. Jo a taky jsem chtěla pochválit Dejničku, koukám, že s ní se vyplatí chodit nakupovat :D

    OdpovědětVymazat
  16. Tak předně ti musím zkritizovat čtenáře, páč většina evidentně čte jen začátek, pak obrázky a konec, nebo mě jenom nechválej a to jsou divný taky:-DDD
    Za druhý, když tak koukám na fotku, tak mám pocit, že těch laků z Int. máš docela málo a různý, takže pohoda jazz, hezký průřezový výběr;-)
    Za třetí ti závidím tu Dior paletku, proč mi o ní někdo neřek ve čtvrtek nebo pátek?:,-(
    4.) Supr, že jsi dostala v R.tak hezkou barvu laku;-)
    5.) Já už ho chci taky!!! Ty ho máš, kámoška z Dobříše ho má, kolegyně z Kladna ho má a všechny objednávaly až po mě a já pořád nic:,-(

    Míno dík, já si vzala příklad z Dajánky a ono se to občas i vyplatí;-) Mmch, Kiss the rain mám taky, tak ti ho můžu někdy předat u kafe, stačí napsat kdy a kde;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty bláho! Tolik úlovků! Až se budeš některého láčku OPI zbavit, tak napiš :D Taky jsem si objednala ten box, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  18. super úlovky! a závidím Beauty Box. mě taky dneska přišel, vzorečky máme stejný, ale po micerálce a řasence Bourjois ani vidu ani slechu, místo toho jenom vzoreček řasenky Estée Lauder. jsem pěkně vytočená, protože za 6 vzorků a pidi řasenku platit 140Kč... :-( jako hodně si rozmyslím, jestli objednám znova! to si raději koupím 3 věci od Essence nebo nevím... chjo :p

    OdpovědětVymazat
  19. To je paráda a ten Dior je a YSL a všechno...

    Já se na BE taky rozšoupla, ale na CND :) a Dejnička je skvělá a má vždy pravdu.

    OdpovědětVymazat
  20. No to su zvědavá, co bude v tom mém Beauty boxu, zatím nikde nic :D
    Jinak fajn úlovky...závidím :)

    OdpovědětVymazat
  21. Dajánka má taky pravdu:-D
    P.S. Já chtěla u CND ten Perfectly bare co máš ty a nebyl, ani minule..to je nějaká zpropadená limitka či co? Pochlubíš se úlovkama na blogu nebo aspoň MB?;-)

    OdpovědětVymazat
  22. Dejni byl, já jsem ho tam na vlastní oči viděla - on je součást sady.

    JJ mám je vyfocené, takže asi MB, vydrž.

    OdpovědětVymazat
  23. Peti, všechny úlovky jsou moc pěkné. Hlavně Dior paletka. :o) Ale musím říct, že Dejnička to celé trochu zastínila. Fakt jsem se nasmála a v zhruba v půlce příběhu jsem Dejničce úplně držela palce, ať se nedá. Nezklamala. Fakt super. :o)

    OdpovědětVymazat
  24. Nikavero: můžeš si ho objednat i na SR :-) více informací se dočteš na jejich FB zde http://www.facebook.com/luxuryguidecz

    Baška, já vím, ale tak snad z té mojí mánie taky něco máte :-)

    Ivo, buď trpělivá, jistě se ho taky brzy dočkáš! :-)

    Bubí, kdy bude další nevím, na FB na tento dotaz zatím nikdo neodpovídá... hlavně doufám, že vzhledem k problémům, které se objevily s prvním boxem, nějaké další vůbec budou...

    Míno, děkuju za názvy :-) Na ten Chanel kašli, můj účet je docela rád, že už jsem mu nezasadila další ránu :-) A pokud ti Kiss the Rain nepůjčí Danča, můj je ti samozřejmě k dispozici :-)

    Dejni, já se o ní taky dověděla až v sobotu večer, takže její nákup byl dost impulzivní. Ale nelituju vůbec :-) A od tebe bych zase čekala pochvalu jak pěkně jsem to vylíčila! :-D :-D

    Jitko, tak jim napiš, do tvého boxu patří ještě to mlíčko Aqualina, prý je budou rozesílat dodatečně.

    Děkuji všem za reakce :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Dejnička je fakt dobrá!

    A teda, to je nálož....nevím, co se mě líbí víc!

    OdpovědětVymazat
  26. Ja ns svuj beauty box netrpelive cekam uz tak 3-4 tydny. Jinak ty skinhinishes vypadaji uzasne, taky po nich porad koukam ale nemuzu se rozhodnou kterej :-(

    OdpovědětVymazat
  27. Nééééééééééééééé, proč jsem jen zmeškala Interbeauty??? Na jaře jdu! :) Tolik úlovků...ach.

    OdpovědětVymazat
  28. vau! normalne mi padla sanka ked som zbadala to mnozstvo veci!!!! zavidiiiiim ti :D:D:D...a inak ta tvoja kamoska ma pravdu, obchodnici chcu sludmi len dobre vybarat, tak treba tvrdo do nich! nech sa uvedomia, vsade len odrbavaju....

    OdpovědětVymazat
  29. Ok, takže od teď chodím nakupovat jen s Dejničkou :-) Krásný úlovky, já už jsem si dlouho nic nekoupila, budu to muset napravit!

    OdpovědětVymazat
  30. Moc pěkně jsi to vylíčila!:-* Ale myslím, že jsem nebyla takový drsoň, mluvila jsem s ním klidně věcně:-D
    Paletku už ti nezávidím a Luxury beauty box už mám doma a naštěstí s obsahem co měl mít, ale nějak z něj nedokážu mít radost, když vím kolik holek dostalo jen blbý vzorky:-(
    Verunko jsi zlatá, já se zas zasmála u tvého komentáře:-D
    Blani, ráda;-)

    OdpovědětVymazat