pátek 30. září 2011

MAC tvářenka Improvise

Improvise je moje nejoblíbenější tvářenka ze všech, proto si zde na blogu zaslouží mít svůj vlastní příspěvek. Je to minerální tvářenka a je z limitované edice - byla například v kolekci Colour Craft, ale podle mě už musela být v nějaké dřívější limitce, protože jsem si ji koupila ještě před tím, že se CC začala prodávat.
Je měkká a velmi dobře pigmentovaná, ale protože je velmi světlá, není nutné se bát, že to s ní přeženu. Většinou na ni používám tvářenkový štětec od Elfu. Právě tím, jak je světlá, mi vůbec nešla zachytit rozetřená na ruce ani na obličeji, tak se budete muset spokojit s prstem :-) Barvu vidíte na fotkách, odpovídá realitě, je to tedy světlá oranžová se stříbrným leskem. Vydrží mi na obličeji bez problémů celý den. Pro mě je po všech stránkách dokonalá a jsem ráda, že i když ji používám často, není to na ní příliš znát, tak snad mi vydrží do té doby, než ji MAC dá do další limitky :-)




11 komentářů:

  1. ježiš ta je úúžasná! strašně mi připomíná Glow do ELF,ale jen tou základní barvou v balení, ta elfí má zlaté odlesky a já bych právě ocenila stříbrné, takže sehnat už patřeně nepůjde, že ? :( no pokud by někdo věděl o podobném odstínu, sem s ním :D......

    OdpovědětVymazat
  2. Stojím si za tím, že tyto teplé oranžové odstíny sluší málokomu...a mě ani nelákají. Tuhle bych měla tak akorát na koukání :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se tech oranzovych dost bojim. Od MACu mam nejoblibenejsi kremovou Ladyblush a pak prekvapive Plum Foolery :D

    OdpovědětVymazat
  4. Borůvko souhlas, ale Péťa je čarodějnice asi, protože jí fakt sluší všechno a všechny barvy:-D
    Mmch, nechtěla bys udělat příspěvek nebo aspoň přilípnuté okénečko o štětcích na tvářenky a který je nej. Bych potřebovala poradit;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Právě si chci od Mac nějakou tvářenku koupit,tahle by se mi přesně líbila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Péťo, třeba na ebay je, ale ty ceny nic moc, no :-( Já mám takových dooranžova hodně, ale žádná nemá tak studené odlesky jako tahle, takže s nějakou variantou asi neporadím :-(

    Plum Foolery je krásný odstín, tím bych také nepohrdla :-)

    Zlato, já asi na tyhle rady nebudu ta pravá :-) Na většinu svých tvářenek používám Elfí tvářenkový štětec, strašně dobře se mi s ním pracuje a hodně jsem si na něj zvykla. Pokud je tvářenka hodně pigmentovaná a tenhle štětec mi nabírá moc barvy, použiju duo fibre, ale s tím mi to moc nejde, nikdy to nevypadá tak přirozeně jak bych chtěla, takže bych sama potřebovala poradit co používat na dobře pigmentované tvářenky :-)

    Díky všem za komentáře!

    OdpovědětVymazat
  7. Tá je krásná! Trošku mi pripomína moju msf refined, ktorú rada používam na líčka (najmä v lete) ale táto je ešte o niečo broskyňovejšia..vážne pekná..

    OdpovědětVymazat
  8. To je nádherná barvička :)) Podobnou mě slečna v MACu líčila.

    OdpovědětVymazat