pondělí 27. června 2011

Orly Pixy Stix

Zase jednou sahám hluboko do archivu abych vám ukázala lak z jarní kolekce Orly z roku 2010. Já vlastním všechny laky z této kolekce, až na Pixy Stix. Ten mi zapůjčila některá z mých hodných kamarádek, strašně moc se omlouvám, že už nevím která (tipuju Verunku, ale jistá jsem si tak na 50%...) - stydím se, musím si k těm lakům vždycky napsat aspoň pár slov, protože ani "šuplíček" na pamatování si blbostí o lacích není bezedný.
Je to tedy krémová střední růžová, podle mě je naprosto tuctová, nudná, nevýrazná, není absolutně ničím unikátní. Pro běžné uživatele určitě pěkná bude a pochopím, pokud po ní bude někdo toužit, ale pro mě je taková nijaká, mám minimálně dvě podobné, ale hezčí.





14 komentářů:

  1. Mně se taky líbí, asi žádnou takovou nemám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, já myslím, že je ode mně, ale "stopro" to taky nevím. :D A už šel z domu, takže tak. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se teda taky líbí a nezdá se mi nudná.....já takovou žádnou asi nemám :).

    OdpovědětVymazat
  4. za sebe taky žádnou podobnou nemám, přijde mi taková nijaká.. prostě růžová :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mě přijde jako perfektní korálovka na léto, musela ti moc slušet;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se taky líbí velice :-) A který že jsou ty, co jsou ještě hezčí než tenhle?

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se líbí. nic podobného nemám... a je to opravdu na všech fotkách jeden a ten samý lak...? vypadá, jako bys měla nejmíň tři ;-). (a to mi třeba nepřijde vůbec nuda:-)! )

    OdpovědětVymazat
  8. moja srdcovka od orly je candy cotton:)

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych řekla, že t ho půjčila hodná Dajánka :). le vážně je to jedna z nejpěknějších růžových, teda na mě není tak korálová, ale sluší!

    OdpovědětVymazat
  10. Verunko, dohledala jsem to v objednávkách a skutečně to bylo od tebe, takže díky patří tobě! :-)

    Blani, záludná otázka! Copak já vím, jaké laky mi proběhly hlavou když jsem to psala? :-D Jeden je ChG Rosita, ale na ten druhý si teď bohužel nevzpomenu :-(

    Color Beam: ano, jeden lak, různé světlo :-)

    Nezpochybňuji, že Dajánka je hodná, ale tento lak mi půjčila Verunka :-) Od Dajánky byl třeba Snowcone :-) A nevím co všichni máte s tou korálovou, já ji tam nevidím!

    OdpovědětVymazat
  11. Ty jo, ale u někoho pixty six chvíli bydlel, mám značný zmatek komu jsem co půjčila :), nebo je to důkaz, že přehnané studium leze na mozek. A ten ocit je z těch fotek v reálu je víc růžový jako na fotce č.2.

    OdpovědětVymazat