sobota 25. června 2011

OPI Ali´s Big Break

Tak tímhle lakem jsem zahajovala letošní brigádu. Zasloužil by si teda veselejší příležitost na nošení, ale co už. Díky tomu, že moje tělo mělo ze zařazení mezi pracující docela šok a nebyla jsem první dny schopná mimo práci nic moc dělat, užívala jsem si ho celých 6 dní. A nepůjde to. Manuální práce ve fabrice a studentský život se nedají vůbec srovnávat, takže lak dostává mnohem víc zabrat. Konečky jsou ošoupané během jednoho dne, lak ztratí lesk a poškrábe se. Navíc ten materiál, se kterým pracujeme, strašně vysušuje ruce a nejvíc je to vidět právě na nehtové kůžičce! Takže pokud chci pěkné nehty, budu muset stíhat lakovat nejlépe obden. To ze mě budou mít doma radost!
Ali´s Big Break je červená s růžovým základem, takové mám ráda. Navíc má třpytečky! V lahvičce zlaté, na nehtu utopené červené, ale hlavně že tam jsou. Je krásný, bezproblémově se lakuje, stačí dvě vrstvy a vůbec mě neinteresuje, že je z vánoční kolekce, pro mě je letní. Nebo celoroční.






Bonusová fotka příšerné kvality, ale neodpustím si ji. Snažila jsem se ho vyfotit když ležel na střeše garáže u sousedů, jenže když mě viděl, okamžitě se zvedl a běžel za mnou, tak jsem rychle zmáčkla spoušť aniž bych si ho přiblížila a pořádně zaostřila. Přesto se mi ta fotka líbí, resp. mi přijde strašně vtipné, jak má ty zadní pacičky ve vzduchu :-D


13 komentářů:

  1. Ten kocúrik má vo vzduchu dokonca tri nožičky! Je to akrobat :-)
    K laku - mám ho aj ja, ale len v miniatúrke a celkom to ľutujem, ešte jednu trblietavú červenú by som uživila ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. tak tohle je moje nejoblíbenější červená,je krásnej! a kocour taky :), vůbec s kočkama je děsná sranda, aspon s těma našima :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já začnu kocourkem, protože ten se mi líbí 100x víc než lak :D Ale lak je taky nádhernej, možná bych ho mohla taky vytáhnout!

    OdpovědětVymazat
  4. Třpytky moc nemusím, ale ten lak vypadá parádně. :) Ta fotka je skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá fantasticky. Ty třpytečky se mi tam moc zamlouvají! A kocourek je sladkej :)

    OdpovědětVymazat
  6. To se máš, mě v práci vydrží nehty den :( asi zkusím Orly bonder, sice lidi píšou, že barví nehty, ale beztak sheer francie skoro nenosím a zažloutlý je mám z lakování taky...

    Kocour je sladkej, to víš že černobílý já můžu :D :D ...no a vůbec, s ABB jsi mě tak navnadila, že ho musím rychle vytáhnout...vtipný je, že jsem ve svý recenzi psala, že se mi taky hodí na léto a připomíná zralý ovoce

    OdpovědětVymazat
  7. Veve: pořád to můžeš napravit a koupit si i velký, na ebay je ;-)

    lovelyhair: já snad ani nejoblíbenější červenou nemám... nebo mám, ale nevím jestli je to ještě červená nebo už vínová - OPI Don´t Toy with Me :-)

    Míno, určitě vytáhni, ale počkej si až bude zase sluníčko :-)

    Jane: já jsem třpytkofil, takže jsem moc ráda, že tam jsou :-)

    Markett: děkujeme - já, lak i mazlík :-D

    Dashulka: já nikdy neměla s výdrží laků problém, všechno mi drží, ale to bych holt nesměla 8 hodin manuálně pracovat... A jsem ráda, že se shodneme a obě jsme ho povýšily na letní :-)

    Samínek vám všem děkuje za pochvalu akrobatického kousku a slibuje, že se tu zase brzy objeví ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. fotka je zlata, a ja skor preferujem cereveny bez trblietok, ale nikdy nehovor nikdy vsak:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta je krásná. Mně bohužel lak v práci vydrží den, tak jsem se zařekla, že si nekoupím znovu lak od značky, od které už lak mám, dokud nevyzkouším všechny dostupné značky laků a neujistím se, že žádná z nich opravdu nevydrží týden.

    OdpovědětVymazat
  10. Jojo, vítej mezi nás, co si lakují nehty obden. A je to pokrok, předtím jsem lakovala každej den. Ale když je dobrá konstalace hvězd, dáme i tři dny :-)

    OdpovědětVymazat
  11. hned ked som ho videla napadli ma vianoce:)

    OdpovědětVymazat
  12. Marion, tak to hodně štěstí, taková značka podle mě neexistuje:-D

    Péťo, Don´t toy je taky červená, je jedno jaký má podtón a odlesk;-)
    Ali´s je úžasná a jsem šťastná, že na mě z ní ta růžová vůbec neleze a na tvých fotkách jí taky nevidím, jsou nádherné! Zajímavý, já nějak teď v létě vůbe nemám náladu na červený třpytkatý ani na holografy, pořád preferuju krémovky, jsem nemocná bo co?:-D

    OdpovědětVymazat
  13. Marion, to mi nepřijde jako úplně nejšťastnější způsob. Já rozhodně nesoudím značku podle jednoho laku - mám OPI co je odrbanej během dvou hodin i takovej, kterej vydrží 10 dní v perfektním stavu. Takže to chce zkoušet spíš tři, pět, deset, dvacet... :D kousků.

    Blani, zatím jsem se k vám nezařadila :) Minulý lak jsem měla zase 6 dní, aktuální mám pátej den a nevím nevím jestli mám přelakovat nebo jestli si jít radši ještě na hoďku schrupnout před noční :D

    Dejni, nejsi nemocná, mně ten vkus taky dost hapruje :) Teď teda zrovna nejsem zaměřená na nějaký konkrétní druh laku nebo barvy, ale lakuju vše, co jsem si koupila v poslední době a starším lakům se zase prodlužuje čekací doba :-)

    OdpovědětVymazat