neděle 17. dubna 2011

Řasenka S-he Stylezone Double Black

Protože Dejnička chtěla tuhle řasenku vidět v akci, tak jsme se s foťákem snažili o dokumentaci. Už jsem o ní psala a nechci se opakovat, tak když tak mrkněte sem. Nadšení a spokojenost stále trvá, rozhodně doporučuji! (Ačkoli těžko říct jestli tahle řasenka bude v prodeji až se znova S-he objeví v DM a zda kromě nového obalu nebude mít i "super nové složení", které bude stát za prd...)





9 komentářů:

  1. wau, tu vůbec neznám,jak to? vypadá fakt super!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ono she už neni v DM? Co je mi to za novinky?

    OdpovědětVymazat
  3. Osobně, co se týče složení, řasenku fakt nepoznám. Kupuju si podle kartáčku, takže jsem zakotvila u Rimmel Glam eyes. (Kdysi jsem měla nějakou Niveu s podobným, ale neschovala jsem si obal, takže už nevím, pak ke mně jako dárek připutoval Rimmel a nechci jinou.) Máš na fotce opravdu krásný řasy, výsledek vypadá super, ale já osobně bych se asi s takovýmhle klasickým kartáčkem nebyla schopná nalíčit.

    OdpovědětVymazat
  4. lovelyhair: doporučuju poznat, pokud ještě bude :-)

    Blani, momentálně není. Údajně plánují od května nové obaly, takže vše staré vyprodávali.

    Aailyyn: kterou Glamy Eyes doporučuješ? přišel mi teď z DM ten jejich časopis a je tam kuponek na 50% slevu na Glam Eyes, takže vyjde na 99Kč, tak bych ji chtěla zkust, ale nevím kterou... Btw a jaký má kartáček? Já zas nemusím ty gumové, klasický je pro mě nej.

    OdpovědětVymazat
  5. Takové ty krátké řídké štětinky, neumím to popsat. Google by ukázal přesněji. Já mám nejradši zlatou, přijde mi, že líp prodlouží řasy, pak je ještě růžová, ta mi tolik nevyhovovala a modrá, tuším? Voděodolná, tu jsem nevyzkoušela a ani ji nechci.. Už jsem si ji koupila asi počtvrté. Klasický kartáček mi řasy zpočátku slepí, když je řasenka nová a pak už téměř nenamaluje. S touhle jsem spokojená, zvýrazní mi řasy fajn, ale nijak přehnaně, nemám tunový nános.

    OdpovědětVymazat
  6. Díky, už jsem to se strejdou Gůglem zkonzultovala a moc se mi ten kartáček teda nelíbí... Ale stejně mi to nedá a určitě ji zkusím, znám se :-) Půjdu tedy do té zlaté, děkuju za tip.

    OdpovědětVymazat
  7. Klasický kartáčky já fakt nerada. Možná to s nima jen neumím, vzhledem k tomu, že se příliš nelíčím, ale vypadám pak jako nepovedená mrkací panna. :-) Tahle mě umí nalíčit tak nějak "normálně" a když si dám zvlášť záležet, mám opravdu výrazný řasy. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Díky! Moc mě to tedy neohromilo, ale za ty prachy asi super:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Aailyyn: mně nánosy nevadí, mám ráda hodně výrazné řasy a jsem radši, když tohle řasenka umí maximálně ve dvou vrstvách, dělat jich víc mě nebaví...

    Dejni, ve skutečnosti je to výraznější, mě to ohromuje každý den.

    OdpovědětVymazat