čtvrtek 7. dubna 2011

Eyeko Vampira

Zase jsem se jednou unáhlila, protože tohle rozhodně není moje barva. Nápad fajn - černý lak s červenýma třytkama. Nic moc převratného, třeba Color Club Red Velvet je úplně stejný, ale i tak se to dá považovat za originální barvu. Provedení je taky dobré, třpytek je tam dost na to, aby vynikly a neztratily se v záplavě černé barvy. Ale stejně se mi moc nelíbil... 3 vrstvy bez nadlaku.




16 komentářů:

  1. hm hm, ani můj šálek kávy tohle úplně není, ačkoliv jinak černé laky se třpytkama úplně zbožnuju, tak červenočerný nebo oranžovočerný kombinace na nehtech moc nemusím....

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se zdá, že ti ani nesluší, ale jinak samotný lak není úplně nejhorší.

    OdpovědětVymazat
  3. A já, že dávám tentký vrstvy!:-D Mně stačily jen dvě;-)
    Lak je nádhernej, ale štěteček má nevim proč tragickej, rozporuplná kombinace, co s tím..?

    OdpovědětVymazat
  4. Míno, proč myslíš, že mi nesluší? Já si to teda myslím taky, ale beru to spíš tak že černé laky nemám ráda a tak to vnímám jako že mi nesluší... ale nějakou hlubší logiku v tom nevidím :-)

    Dejni, já netvrdím, že 3 potřebuje, dávám je spíš ze zvyku. Co konkrétně za problém máš s tím štětečkem? Nevybavuju si, že by mi na něm něco vadilo...

    OdpovědětVymazat
  5. Hm, já nevím, možná je to jen nějak divnýma fotkama (osvětlením?), ale zdá se mi, že máš v něm divně červený ruce!

    OdpovědětVymazat
  6. Jj, fotky stojí za prd, je to focený pozdě odpoledne a to už je světlo na nic... Ale byla jsem dopoledne venku na chodbě fotit 2x a pokaždý mě někdo nachytal a blbě koukal, takže si na takový fotky budete muset zvyknout :-D

    OdpovědětVymazat
  7. No má jakoby na jedný straně štětečku kratší a na druhý delší štětinky, takže se horko těžko udělá nahoře rovná linka.

    OdpovědětVymazat
  8. Jo mě jednou viděla sousedka jak se vykláním z okna a fotím, tak se zastavila a začala mě sledovat.
    Mě se právě líbí tento typ laku jen v close upu,na živo je skoro černý, a CC verze byla utrpení lakovat
    A souhlasím s Dejničkou, já zas u Eyeka vždy naberu přílišné možství laku.

    OdpovědětVymazat
  9. No mne sa tiez moc nepaci, ale ten nazov je vystizny:)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem podobný chtěla od RBL, ale taky si nejsem jistá, jestli by mi slušel... Určitě se hodí něco takového mít :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mě právě tyhle moc tmavý laky nebaví. To pak vypadám jako gothic girl a přitom bych si černym lakem nikdy nenalakovala.

    OdpovědětVymazat
  12. Dejni, a já si zrovna říkala, že to mám v rámci možností celkem rovné, tak to asi jde :-) Fakt si nepamatuju, že by takový štěteček měla... ale vím co myslíš, bojovala jsem s tím nedávno u ChG Techno Teal, asi to i vyfotím.

    biancaprincipessa: to máš pravdu, název mu nemohli vybrat lepší :-)

    Blani, přesně, image gothic girl mě též neláká...

    OdpovědětVymazat
  13. Blani, ale on nevypadá čistě černě, ty třpytečky v něm nejsou utopený jako mi to třeba udělal ten zatrachtělej Collistar, myslím, že ač má Péťa krásné fotky, tak mu tyhle trochu křivdí, ve skutečnosti vypadá fakt jako na té poslední, možná mu i uškodily ty tři vrstvy, nevím, na mě ve dvou vypadal fakt jak na té poslední;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty advokátko Vampiry, nikdo přece netvrdí, že ty červený třpytky nejsou vidět, jen se nám prostě i přesto nelíbí, noo :-)

    OdpovědětVymazat
  15. To je stejně těžký, protože z pohledu normálních lidí, nosim černý nehty i když mám nalakovaný Espresso a už mě nebaví strkat lidem prsty před oči se slovy: to je jasná hnědá!

    OdpovědětVymazat