čtvrtek 17. února 2011

MAC Prance, Unflappable, Centre Stage

Dnes bych se s vámi chtěla podělit o svoji radost z posledních úlovků MAC. Jedná se o troje stíny z kolekce Peacocky, která se v ČR prodává od 1. února. Tato kolekce je speciální tím, že všechny stíny mají stejný finish (metal) a navíc jsou větší než klasické MAC mono stíny (klasické mají 1,5g, tyto 3,4g). Řekla bych, že je to velmi dobře vymyšlené - díky své konzistenci poměrně rychle ubývají, po cca 6ti použitích mám v Prance už docela díru, takže se ani s větším balením nestávají nespotřebovatelnými.
Jsou velmi jemné, dobře pigmentované a dají se bezproblémově rozblendit. Bála jsem se, jak mi budou držet, ale 8 hodin vydrží naprosto bez problému i při náročném dni - pak se mi trošičku hnuly, nepatrně byl vidět ve vnějším koutku náznak slití do čárek, ale nic strašného.
Ač mám stínů opravdu hodně, myslím, že tyto se určitě neztratí, jsou to dost originální barvy, nic podobného jako Prance nebo Unflappable nemám. Celá ta kolekce je krásná, rozhodně bych si vybrala ještě nejméně 4 další, ale zvolila jsem právě tyto, protože v poslední době preferuju neutrální líčení v hnědých a šedých barvách.
Nahoře Prance, pod ním vlevo Unflappable, vpravo Centre Stage.


Na mojí bledé chlupaté ruce :-P Pořadí stejné: Prance, Unflappable, Centre Stage

Na oku Prance + Unflappable


Prance + Centre Stage



5 komentářů:

  1. Já vím, že jsem už asi 100x říkala, že si ten Prance musím koupit.. no ale zatím jsem se k tomu nedostala :( A jestli ho mezitím vyprodají, tak asi umřu :D
    Jo a krásně nalíčeno!

    OdpovědětVymazat
  2. Mirko, já bych moc neotálela, podle mě tohle fakt není barva, která se tam bude válet půl roku :-) Navíc prý dostávají málo kusů...

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou krásné, ale bude mi stačit mating call, což neznamená, že nbud hlídkovat v přebytcích, že.
    Moc se mi líbí, jak máš namalováno.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja zmrzlinko všechny tři odstíny jsou úžasné a docela vážně začínám uvažovat nad Unflappable :-) A líčení se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat