neděle 13. února 2011

China Glaze Floral Coral

Moc často se mi nestává, že bych dostávala laky, asi tak 97% laků z mojí sbírky jsem si koupila sama. Ale letos o Vánocích mi udělal Ježíšek velkou radost, protože mi nadělil tři laky! Poslal mi je po třech hodných lidech a dnes vám chci ukázat první z nich.
Netypická lahvička pro China Glaze, že? Ale vy jistě víte, že dříve takové byly. Lak je z kolekce Coral Reef a já jsem gůglila a pátrala jak moc stará ta kolekce je, ale nic moc jsem nezjistila - nejblíže jsem našla toto, ale štítek "missing release date" naznačuje že to nebude rok 2007, ale ještě nějaký dřívější. To, že ten lak má starou lahvičku je mi celkem buřt (promiň Ježíšku...), spíš jsem řešila jestli si vůbec zaslouží být v Helmeru s ostatníma ChG, když se odlišuje (nakonec jsem se rozhodla nediskriminovat ho a bydlí s nimi :-)). Co se mi na něm ale hodně líbí je skutečnost, že vlastním něco starého a nesehnatelného! To je tak... vzrušující :-) Protože já bohužel nejsem ten typ, co by si sháněl staré laky, nekontroluju denně ebay, jestli se tam chtěný lak objevil a když už si náhodou něco uložím do sledování, aby mi přišel mail, kdyby se daná věc na ebay objevila, tak ty maily stejně nečtu. Chtěla bych to dělat, ale jsem na to příliš velký flegmatik. Takže mi udělalo velkou radost, že hora přišla k Mohamedovi.
Jaký tedy ten lak je? Neřekla bych, že korálový, korálovou barvu si představuju jinak. Tento je spíš středně oranžový - broskvový se zlatým shimmerem. Když je starý, čekala jsem, že bude hůř schnout, ale bylo to ještě horší, než jsem čekala. Musela jsem dát tři vrstvy a i se SV to schlo věčnost. Lakoval se ale krásně, barva je příjemná a cítila jsem se v ní fajn, takže celkový dojem je rozhodně pozitivní.





11 komentářů:

  1. A to já ani nevim, že měla ChG dřív takovýhle lahvičky :-)Lak se mi moc líbí, připomíná mi OPI Hot&spicy bez shimmeru a to je můj oblíbenec.

    OdpovědětVymazat
  2. Ale barvička je úžasná! Krásná, taková pozitivní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký poklad :) Mám takovou barvu ráda

    OdpovědětVymazat
  4. Já taky nevím, že měla ChG takovéhle lahvičky, ale to je opravdu fuk, mě se taky moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem nevěděla, že ChG měla dřív takovýhle lahvičky. A ta barva se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  6. No wauw, ten lak je úžasný, moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  7. No teda, to je úplný poklad! :-)
    Hned mi přišla na mysl představa, že by na to bylo parádní narazítkovat palmičku z M29 :) :-D

    OdpovědětVymazat
  8. I love it! :D

    P.S.: You've got an award on my blog.

    OdpovědětVymazat
  9. Barva je zajímavá, nemůžu říct ani, že se mi líbí, ani, že se mi nelíbí. Asi bude díky té lahvičce kouzelná:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Doufám, že si to tu Ježíšek přečte a bude mít radost, že se vám ten lak tak líbí!

    Markett, dobrý nápad s tou palmičkou! Já ho vylepšila jinak... snad vám to taky někdy ukážu, ačkoli Ježíšek z toho bude mít infarkt a co by to pak bylo za Vánoce bez Ježíška?!

    Maki: thanks! :-)

    OdpovědětVymazat