pátek 11. února 2011

Chanel Splendeur

Tak už naprosto chápu, proč Dajánka tenhle lak miluje! Nikdy jsem neviděla hezčí fuchsiovou. Vážně, je prostě dokonalá, ačkoli je to krémový lak, pořád jsem si zírala na nehty jako kdyby tam bylo nejmíň tisíc efektů. Strašně moc bych ho chtěla, takže jakmile jsem ho dolakovala, otevřela jsem si ebay… a byl tam! Za celkem přijatelnou cenu v přihazovací aukci. Bohužel se mi nepodařilo ho vyhrát, ale budu tam pořád slídit a čekat, jestli se zase objeví, protože ho prostě potřebuju. Kromě úžasné barvy (mimochodem o dost tmavší než na fotkách, nešel mi vyfotit) taky kryje v jedné vrstvě! A nádherně se lakuje, úplně sám. Byla by to perfektní barva na léto, ale bavilo mě nosit ho i v šedých podzimních dnech, krásně mi je rozzářil. Jediným negativem je horší výdrž, lakovala jsem večer, pak jsem už nic nedělala, jen jsem se vykoupala a ráno jsem už měla lehce oťukané konečky a během dne se to ještě zvýraznilo, takže jsem večer musela přidat další vrstvu a další den jsem už domázla jen ty konečky. Ale kvůli té barvě mu to odpouštím!





12 komentářů:

  1. Sakra, proč mi to děláš, mě se zdál takovej nic moc, a jako teď se mi líbí a nějak ho začínám chtít!

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš ten je nádherný!!

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak ten teda je. KRÁSA. Peti a tobě moc sluší. Musíš ho mít!!!

    OdpovědětVymazat
  4. no tak ten je nádherný! ten potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! :) Na léto parádní..

    OdpovědětVymazat
  6. Hrozný hrozný, Peti, proč to píšeš? Teď ho potřebuju a přitom vlastně žádnej lak nepotřebuju a Chanel už vůbec neeee...

    OdpovědětVymazat
  7. Dokonalost. Na Tvých nehtech je snad ještě dokonalejší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, všechny ho potřebujeme! :-) Jen by to nemusel být Chanel... Snažila jsem se k němu najít dupe, ale zdaleka nic se mu nevyrovná... Ta barva je prostě výjimečná.

    OdpovědětVymazat
  9. This is a super pretty color ! really amazing !
    You have nice nails :)
    Xx. S

    OdpovědětVymazat