středa 9. února 2011

Borghese Mediterraneo Sea

Snažím se teď nosit půjčené laky, protože některé už mám docela dost dlouho a jejich majitelky by jistě ocenily, kdybych je vrátila dřív než za půl roku (jo, Dejni, u tebe už jsem přešvihla i ten půl rok, já vim :-D). Tenhle je Andulky, prostě mi ho přinesla protože si myslela, že by se mi mohl líbit. Je to chytrá holka, protože se trefila.

Jestli tomu laku něco sedí, tak je to jeho jméno. Pokud se má nějakej lak jmenovat Středomoří, tak by měl vypadat přesně takhle. Když se na svoje nehty podívám, nevidím jednu plochou barvu, jak by se mohlo z fotek zdát. Vidím světlou modrou, tmavou modrou, tyrkysovou… Přesně jako moře. A ty třpytky? Stříbrné jsou lesk na vodní hladině, když se podíváte proti sluníčku. Zelené podvodní rostlinky a růžové a modré rybičky… Ehm, pardon, nechala jsem se trošku unést, je vidět že dva roky bez dovolené u moře mě silně poznamenaly. Takže barva super, krásná, neotřelá, zábavná, slušivá, množství třpytek tak akorát. Jediné malinké mínus je lakování. Tohle je totiž matný lak a ty prostě neposlouchají tak jako laky lesklé. Na druhou stranu díry jsem měla jen v první vrstvě a ve druhé, když už tak trochu víte jak se ten lak chová, to v pohodě srovnáte. Takže po dlouhé době fotky, kde mám pouze dvě vrstvy barevného laku. A dvě nadlaku. A pořád je to na dotyk dost hrubé, ale nic s čím by se nedalo žít. Jsem celkem zvědavá na odlakovávání, jestlipak budu potřebovat alobal? Edit: šlo to i bez něj.


bez nadlaku


s nadlakem




8 komentářů:

  1. Peťulí, s nadlakem se mi líbí víc a úplně jsem se při tvém popisu zasnila. :o) A budeš dělat tyhle detailní fotky? To by bylo super!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Verunko, ano, u všeho co fotím v poslední době se o tyhle detailní fotky snažím, ne vždy se mi to povede, ale občas tu snad budou k vidění :-)

    OdpovědětVymazat
  3. S tím nadlakem je moc hezký. A ten popis dovolené u moře, ách.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi s top coatem líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Popis se mi líbí víc jak lak:-D Ale tak jo, s nadlakem ti sluší, ale bez něj je to hnus hrbolatej a to mi nikdo nerozmluví:-D

    P.S. Nemusíš spěchat, páč už na ty laky stejně nemám místo:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Máte pravdu, nadlak mu určitě prospěl :-)

    Dejni, tak si ho udělej, protože jednou ti ty laky určitě vrátím, nechat si je nechci, co já bych dělala s tolika červenými?? :-D

    OdpovědětVymazat