pondělí 11. října 2010

Suvenýry z výletu :-)

V sobotu jsem byla v Německu, tak co jiného bych si mohla přivézt než kosmetiku, že :-) Ba jo, ještě moc pěknou vestu mi maminka koupila. Snad ta krutá zima ještě chvilku počká a já si ji stihnu užít. Ale zpět k té kosmetice :-)

Nové Labello s příchutí granátového jablka - to nové bych asi měla dát do uvozovek, protože i Dragon Fruit bylo s granátovým jablkem a voní podle mě úplně stejně, jen mají odlišnou barvu.
Stále hledám dokonalou šedou tužku, tak jsem se rozhodla vyzkoušet i tuto Nivea, protože Nivea má podle mého názoru dobrou, i když hodně drahou dekorativku.

Maybelline Green Beetle - jestli tenhle brouček nebude na nehtech vypadat naprosto dokonale, tak budu hodně naštvaná, protože jsem ho vzala ze stojanu, kde nebyly uvedené ceny a u pokladny jsem pak hodně zírala, cena byla asi tak trojnásobek toho, co jsem čekala!
P2 Artful - na fotce domodra, ve skutečnosti jedovatá zelená.

Maybelline přišlo s novou kolekcí, nic moc mě z ní nezaujalo, jen ty laky :-) Mají asi 30 odstínů, možná i víc, vybrala jsem si jich 6, o většině tedy nemůžu říct, že bych podobné laky už neměla, ale prostě se mi líbily a chtěla jsem je zkusit. Laky nemají názvy, pouze čísla, takže zleva doprava: 203A, 549, 669, 557, 761, 673.


7 komentářů:

  1. Dobrá ty pokušitelko, kdy přidou láčky Maybeline na řadu? Páč k nám asi jen tak nedorazí

    OdpovědětVymazat
  2. Hahaaa, přesně tenhle dotaz jsem čekala :-D Kolik laků z minulých úlovků už jste tu viděly, hm? :-D Vůbec nevím, se mnou je to všechno na dlouho a lakuju podle nálady, která je nevyzpytatelná :-) Takže nic neslibuju, jednou tu jistě budou, ale brzy to nejspíš nebude :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se taky těším na láčky Maybelline :)

    OdpovědětVymazat
  4. anooo, MNY!! skoda ze nase trhy su take ubohe v lakoch.. mna zaujali hlavne č. 2, 3 a 4 zlava... paraaaada.. :)
    a to labello.. ja neviem, na mna moc farbi.. potom vyzeram jak klaun.. :)

    http://ilwp.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Maybelline vypadají zajímavě...

    OdpovědětVymazat
  6. Prodávají se ty MNY laky u nás? Zatím jsem z té řady viděla pouze lesky.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní: Tak to nevím, já zatím neviděla nic, moc do českých drogerek nechodím :-) Ale bylo by fajn, kdyby celá tahle kolekce byla dostupná i u nás.

    OdpovědětVymazat