středa 27. října 2010

Podzimní líčení + přání k narozeninám

Tak schválně, která z vás se ještě pravidelně líčí pigmenty? Přiznám se, že i já na to rezignovala. Přes léto, kdy bych se teoreticky mohla nejvíc vyřádit a nosit šílené barvy jsem se většinou spokojila jen s gelovou linkou a nějak mi to zůstalo. Na druhou stranu mě mrzí, že mi pigmenty zahálí, protože mám ve sbírce spoustu krásných barev a je škoda je nenosit. Proto jsem v nich zalovila a vytáhla 3 barvy, které ladí s aktuálním počasím. Je to hodně jednoduché líčení, ale jak říkám, bláznivinám už jsem odvykla :-)

Použité produkty (viz poslední fotka):
automatická tužka na oči Gabriella Salvete č. 7
řasenka Maybelline XXL intense
tužka na oči Gabriella Salvete č. 10
Elf Shimmer Palette
pigmenty MAC Dazzleray, Mauvement, Copperclast
báze pod oční stíny Artdeco

A protože jsem velká ostuda co neustále zapomíná na něčí narozeniny, i mému blogu přeji se zpožděním. První narozeniny měl před týdnem, tedy 20.10. Strašně to uteklo, nechce se mi věřit že už je to tak dlouho! Napsala jsem zde za tu dobu téměř 200 příspěvků, většinou o lacích na nehty, protože ty mě baví momentálně nejvíc.
Chtěla bych poděkovat všem pravidelným i občasným čtenářům za to, že můj blog navštěvují - je fajn vědět, že to nepíšu jen pro sebe, motivuje mě to k pravidelnému přispívání. Takže děkuji moc za vaši přízeň i milé komentáře - zároveň se omlouvám, že na komentáře v poslední době reaguji se zpožděním, z nějakého záhadného důvodu mi v mailu upozornění na nový komentář stále častěji končí mezi spamy, takže pak komentáře objevím spíš náhodou. A speciální dík patří mým kamarádkám, které jsou také postižené lakovací mánií a díky nim a našemu půjčování laků je můj blog bohatší o několik příspěvků.
Přeji tedy mému blogu nejméně jeden další rok plný lakování! A doufám, že se mi konečně povede posunout trošku dál a pozměnit ho (snad) k lepšímu a že se vám bude líbit :-)







13 komentářů:

  1. Gratuluju k výročí (snad se něčeho takovýho dočkám i já :)!
    A přesně mě vystihuje ta první věta, poslední dobou se spokojím dokonce jen s řasenkou :D
    A moc hezky nalíčeno, přesně barvičky, které se mi na podzimní období moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, taky moc gratuluju, ani se mi nechce věřit, že už je to rok :-) Tvůj blog je stejně super!
    A líčení je krásné! Já jsem taky rezignovala, defacto se líčím jen refillem Vanilla a řasenkou, ale je to škoda, taky mám doma milion krásnejch barev, tak snad se k tomu někdy zase dopracujeme :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju k narozeninám a hezké oko :) Těch spamů mi taky nějak přibývá :(

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, tak to krásné blogo-narozeninky!
    Já už na pigmenty taky lehce rezignovala, ráno totiž nikdy nestíhám (dojíždím do školy hodinu a čtvrt).. Ale teď mám chuť je zase vytáhnout, jak vidím to očko :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Peťulí, děkuješ svým čtenářům. Já bych zase chtěla poděkovat tobě za skvělý blog, který mám moc ráda a popřát ti, aby tě psaní stále bavilo. :o) Očka máš krásné, o tom žádná. ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, taky gratuluji! On ten první rok nějak rychle uteče :) Sama to nechápu...
    Já se teda pořád pigmenty líčím, i když ne každý den...jsem asi vadná! Ale mě to baví :D Tak klidně nějaké to očko přidej častěji - líčení i oči máš krásné!

    OdpovědětVymazat
  7. blogu gratuluju a to líčení je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Míno, děkuji! I já doufám, že se tvůj blog dočká prvních narozenin, moc jsem si ho oblíbila! :-)

    Blani, moc děkuji! Já doufám, že dopracujeme, ona lenost a nedostatek času dělá svoje, ale když si pak s tím líčením jednou za čas vyhraju a vidím, že mi to sluší, motivuje mě to zase něco tvořit :-)

    Soni, díky! Já myslím, že je to problém mailu, čím ho mám déle, tím víc spamů mi chodí a teď už to nějak neumí protřídit co je spam a co není :-(

    Markett, děkuji i tobě! :-) Pokud dojíždíš vlakem, tak se můžeš líčit třeba tam :-D Můžeme společně obnovit slávu pigmentů! :-D

    Verunko, děkuji za krásná slova, mám velkou radost, že máš můj blog ráda, snad si tvou přízeň udržím i nadále :-)

    Barunko, děkujuuu! Vadná vůbec nejsi, naopak tě obdivuju! Mě to bavilo dřív, teď už nějak převažuje ta lenost, ale aspoň občas, když ten čas mám bych se k tomu chtěla zase vrátit, tak snad ti přání splním a něco sem občas dám :-)

    Markétko, moc děkuju! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Milý blogčku, doufám, že budeš i další rok fungovat tak skvělě, jako v roce minulém :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé vše nej nej ať je stále o čem psát / o tom u tebe nepochybuji / a ať je blogg stále tak svěží, čtivý a plný barviček a malovátek !!!
    Jsi šikulka zmrzlinko ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Páni, tohle je moc pěkný líčení :) To bych si skoro dovedla i představit na sobě :-))

    OdpovědětVymazat