neděle 24. října 2010

Essie Power Lunch

Kdyby někdo hledal fotky nějakého sheer laku a chtěl ho vidět ve skutečně sheer podobě, tak ať se mému blogu klidně vyhne, tady nic takového nenajde, já trpím posedlostí každý lak navrstvit tak, aby kryl aspoň částečně. Stejně jsem to udělala i s Power Lunch, tohle jsou 4 vrstvy. Moc děkuju Verunce, že mi ho dovolila vyzkoušet – Veru, myslím že se ti bude líbit! Tento lak je totiž hodně podobný OPI At First Sight a já vím, že ten má Verunka moc ráda. Pro mě je ale OPI lepší, protože lépe kryje.





4 komentáře:

  1. Já jsem nějaká divná, mě se líbí,ty jo, pomoc, snad nenastává sheer období...

    OdpovědětVymazat
  2. Je NÁDHERNÝ!!! Peti a tobě moc sluší. :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Hehe, Dajánko zas se toho tolik neděs, myslím že většina z nás si nějakou tou změnou vkusu projde, tak proč bys teď nemohla mít sheer období :-)

    Verunko, mám velkou radost, že se ti líbí a těším se až si ho sama vyzkoušíš a dáš mi vědět jak se v něm cítíš :-) A děkuji za pochvalu!

    OdpovědětVymazat
  4. Farba pekna, asi az krasna.. máme podobné nálady lakovacie.. ale sheer.. NIKDY!! :) Preto nemam rada sheer laky aj ked su farby krasne, ale kym to clovek navrstvi.. a kym to uschne.. a zas sa to otlaci... buuuuuuu... :(

    OdpovědětVymazat