středa 20. října 2010

Color Club Black + OPI What´s Dune?

Tady jsem vám OPIka ukazovala na bílém podkladu a slibovala jsem, že ho vyzkouším i na černém. Došlo k tomu až teď, při velmi smutné příležitosti, a to pohřbu mého dědy. (Btw jaký lak se vlastně hodí na pohřeb? Samozřejmě jsem vyřadila všechny veselé a zářivé barvy a vybírala jsem mezi červenou klasikou, černou nebo sheer. Nakonec jsem se rozhodla pro černou a aby to nebylo tak tvrdé, přidala jsem efekt… No a špatným výběrem vzniklo tohle.) Nějak jsem si myslela, že ten lak bude hodně sheer a aby na té černé byl vůbec vidět, budou potřeba aspoň dvě vrstvy. Ale omyl, tohle je jedna. Hodně mě to překvapilo a celkem jsem měla strach, aby mi někdo nevytkl nevhodnost takové barvy, ale neměla jsem už čas to změnit. Kdybych si to osobně nelakovala, nevěřila bych, že je pod ním opravdu černý lak. Základní barva, která je vidět nejčastěji, je teal, z určitých úhlů jsou vidět odlesky dofialova a na sluníčku krásně holografuje i přestože jsem použila nadlak.






10 komentářů:

  1. Ahoj, můžu se tě zeptat kde kupuješ laky ColorClub a China glaze? V jakých obchodech se to dá sehnat? A opravdu se dají laky China glaze používat i na stamping? A vidím že tu máš taky pár příspěvků ohledně razítkování, kde kupuješ destičky? Já jestli se to dá sehnat někde jinde než přes net.
    Díky za odpověď Iveta :)
    Jinak máš supr blok, a jak tak koukám, hoodně laků :D jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  2. strasne krasne sa ligoce, velmi pekny:)
    I ked ja osobne opiky moc nemusim podla mna sa strasne rychlo osuchavaju z koncov ale zase na druhu stranu ich farebna skala odtienov je uzasna:)

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, uprimnou soustrast, moc me to mrzi! Hodne sil a lasky vsem pozustalym.

    OdpovědětVymazat
  4. Iveto, já nakupuju laky i destičky víceméně jenom přes internet. Laky nejčastěji na transdesign.com, head2toebeauty.com nebo ebay. V Čechách se dá koupit Color Club třeba tady http://obchod.cosmetic-lada.cz/laky-na-nehty/color-club/, China Glaze zde http://www.hairbeauty.cz/. Určitě se ChG laky na razítkování použít dají, vhodné jsou zejména kolekce Romantique a Khrome. A destičky mám většinou asi z Aukra, popř. z modeláže, koupit se dají i zde http://www.ocnailart.com/.

    Bianca: to máš pravdu, výběr barev má OPI bezkonkurenční. A s těmi konečky je to jak u kterých laků, některé drží perfektně, jiné jsou slabší, záleží hodně na konzistenci.

    Terezko, moc děkuju.

    OdpovědětVymazat
  5. Peťulko, upřímnou soustrast. Je mi to moc líto. :( Přeji mnoho sil.
    Vím, jak moc to bolí. Drž se!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju, Verunko! Stalo se to už před pěti týdny, takže teď už je to lepší... Čas léčí.

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, čas léčí. Už bude jen lépe.....
    A abych se vyjádřila k laku. Peti, jestli si pamatuješ, tak jsem ti kdysi psala, že ta kombinace, na kterou odkazuješ je dokonalá. Tohle je taky pěkné, ale u mě vede ta světlá.

    Jinak před rokem jsem měla na pohřbu snad jen bezbarvý lak. Možná ani to ne...

    OdpovědětVymazat
  8. Jejda, teď mě napadlo, že jsem to napsala dost nešikovně. Pokud bych si nehty lakovala, tak bych šla do sheer, nebo červené. :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Je taková výrazná. Já měla před měsícem na pohřbu OPI William tell me about OPI a říkala jsem si, snad nebude nevhodné mít nalakované nehty na pohřbu. Ale jelikož strejdův syn měl na sobě džíny (nekecám, na pohřeb vlastního dědečka měl modré džíny a bílé skejtové tenisky), tak se to ztratilo.
    Osobně bych se na pohřbu bála jen rudé a růžové, všechny tělové a tmavé krémíky akceptji.
    A jak píše Verča, bílá kombnace vede.

    OdpovědětVymazat
  10. Verunko, já jsem tě pochopila :-) Samozřejmě by bylo nejlepší nemít žádný lak, ale to bych nechtěla, protože neustálé lakování má přece jen své následky - žluté nehty. Nevypadá to vůbec pěkně a proto bych to dost nerada ukazovala na veřejnosti. Nicméně jsem poučena a pokud toto budu muset ještě někdy v budoucnu řešit, rozhodně zvolím sheer nebo krycí tělovku.

    Dajánko, dodatečně prosím přijmi upřímnou soustrast. To oblečení je tedy krajně nevhodné, myslím že nalakované nehty jsou oproti tomu naprosto bezvýznamné.

    OdpovědětVymazat