středa 18. srpna 2010

Nubar Sky Sparkle

V návalu nadšení z krásy Petunia Sparkle jsem si pořídila téměř všechny laky ze Sparkles kolekce. A hned další, který jsem vyzkoušela, mě zklamal. Ne barvou, ta je nádherná, tyrkysová mě snad zklamat nemůže v žádné podobě, natož v souvislé vrstvě třpytek. Horší je, že k vytvoření toho nánosu třpytek byly potřeba 4 vrstvy a spousta záplat! Petunii stačily dvě, takže tohle bylo opravdu nepříjemné překvapení (ačkoli prý se to v recenzích psalo, tak bych měla asi víc číst a ne jen koukat na obrázky, hehe). Na druhou stranu lakovalo se s ním pěkně a řekla bych, že mi i sluší. Takže mám dilema – nechat nebo poslat dál?
Šteteček je podle mě nejvíc podobný stětečkům China Glaze, pracuje se mi s ním docela dobře, ale já nejsem taková fanynka tlustých OPI, poradím si víceméně se vším co není roztřepené, mnohem víc mi záleží na konzistenci laku.






6 komentářů:

  1. Jéé, ty máš všechny? Já jsem strašně strašně zvědavá na ten zelenej a červenej, po těch jsem pokukovala! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, dnes jsem narazila na tvuj blog :) Který se mi moc líbí. Jeliž já sama miluji lakování nehtů :) Všimla jsem si, že používáš značky, které já osobně vůbec neznám. Krom teda OPI, Sally Hansen nebo třeba MAC, které ano. Chci se zeptat ty si ty laky objednáváš z nějakého speciálního webu? a ještě nehtíky jsou tvoje? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Blani, skoro všechny, ten zelený zrovna ne :-) Červený ano, snad ho stihnu nalakovat ještě teď v létě :-)

    Angel: vítej, jsem ráda, že se ti můj blog líbí :-) Laky nakupuju v zahraničních eshopech jako je transdesign, head2toebeauty nebo na ebay. A nehty jsou moje :-)

    OdpovědětVymazat
  4. aha tak to jo :) určitě se po nějakých teda taky mrknu ... pár barev by se mi tu líbilo :))) jinak teda nehty máš fakt výstavní :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Angel: děkuji, ale pořád je co zlepšovat a to nejen v tvaru nehtů :-)

    Blusherine: thank you :-)

    OdpovědětVymazat