středa 25. srpna 2010

China Glaze Pool Party

Zase jeden lak, kterej by se krásně vyjímal na zdi protějšího paneláku (v jednom z minulých příspěvků jsem psala o své chuti rozbít laky, co se špatně nanášejí, o zeď). Fakt hrůza to lakování. Pokud máte ve zvyku lakovat nehet na víc než 3 taky (jako já), tak ho prostě nenalakujete. Při každým tahu navíc se lak shrnuje a dělá ne díry, ale rovnou propasti. Snažila jsem se to zahladit dvěma vrstvama nadlaku, ale nic moc, no. Opět neonka, takže fotky vůbec neodpovídají realitě. A lak je o dost jiný na nehtech než v lahvičce. Lahvička je klasickej růžovej zvýrazňovač, ale na nehtech je ta barva jiná, tak trošku šmrnclá oranžovou? Těžko popisovat.





10 komentářů:

  1. Beautiful! And you have really beautiful nails! Love it! <3

    OdpovědětVymazat
  2. awesome neon! i'll have to make it a point to wear this again soon, before it gets to "out of season" haha :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ale vypadá dobře. Škoda jen toho nanášení.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych na to trpělivost fakt neměla! Takže všichni kdo si tenhle lak nalakovali aspoň na 4 prsty mají můj obdiv!

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se nelakoval tak strašně, to ten žlutý, s tím jsem málem třískla o stěnu. Ale barva je hezká neonová letnička. CC Warholka je trochu víc vodovější a líp se s ním pracuje.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, já s ním absolutně nemám problém to nechápu :-))

    OdpovědětVymazat
  7. so pretty!
    i'm following you
    please pass by my blog and follow if you have time!

    OdpovědětVymazat
  8. Ivana: thank you! :-)

    Kellie: you´re right, summer is perfect for wearing neons :-)

    Já jsem asi nešikovná holky, prostě potřebuju šmrdlat se štětečkem po nehtu hodně a některým lakům to prostě nesedí... Ještě že je takových jen pár :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten láček mám, myslím od tebe, a mám s ním stejný problém. Lakovala jsem ho jen na nohy, ale velké nehty na palcích byly fakt jedno velké utrpení. Výsledek byl celý hrbolatý a zachránil to až nadlak. A taky mě oranžoví, což me strašně štve. A proto půjde pryč. Napřed jsem myslela, že to dělá Seche topcoat, ale dělal to i bez. Škoda, škoda.

    OdpovědětVymazat