sobota 14. srpna 2010

China Glaze OMG

Tenhle lak by mě měl poučit v tom, že bych si do top 20 neměla dávat laky, které jsem ještě nikdy neměla nalakované na deseti nehtech (a stejně tam dva takové pořád mám… :-)). OMG jsem dlouho ve svých nejoblíbenějších lacích měla – správně by tam měl být asi Sexagon, ale za Kaleidoscope kolekci už tam mám HAAT, tak jsem chtěla aby tam i druhá holografická kolekce ChG měla své zastoupení. Jenže OMG mě zklamal, čekala jsem bílý nebo stříbrný holograf, ale on je špinavý a našedlý! Na sluníčku to ještě šlo, ale jinde blee, hrůza a nuda. A omlouvám se za děsné lakování, ale lakovala jsem to v hrozném spěchu a téměř ve tmě a byla jsem pak líná to jen kvůli fotkám předělávat *oops*





5 komentářů:

  1. Mě se právě ta našedlost na něj docela líbí :-) A mimochodem, jaký další dva láčky jsi z top 20 ještě nelakovala úplně? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Blani, Illamasqua Jo´mina a ChG Dorothy Who?, u těch jsem ještě nedělala ani swatches, prostě jim věřím že mě nezklamou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den chtěla jsem se zeptat kde by jsem ten Sexagon sehnala...hledam a nic :(

    OdpovědětVymazat
  4. Je mi líto, ale musím vás zklamat, Sexagon byl z limitované kolekce Kaleidoscope, která už se nevyrábí a tedy ani téměř neprodává... Pár kousků je ještě k sehnání zde http://www.micky-nails.cz/index.php?main_page=index&cPath=86_90&zenid=bfa52d03400d8f72574d9c373b82f53e, ale Sexagon mezi nimi bohužel není.

    OdpovědětVymazat