sobota 19. června 2010

OPI Mad as a Hatter

Tomuhle laku chvilku trvalo, než našel trvalý domov. Chtěla ho Hanička (CaMMy), ale kupovala jsem jí ho já. Když pak přišel, dovolila mi ho vyzkoušet a já se do něj zamilovala a začala ho chtít taky. Takže jsem tento odeslala Haničce a začala si shánět svůj vlastní. Bohužel to bylo opravdu rychlé a v té době na ještě dostupném Trans Design už byl vyprodaný a ne ebay za šílený ceny. Ale Hanča mu dala dvakrát šanci a neuspěl u ní, takže se zase vrátil ke mně :-) A já jsem z něj stále nadšená, připadalo mi, že mám takové "kosmické" nehty, těžko to popisovat :-) Je to divočina, ale moc pěkná a hlavně se dá lehce sloupnout (teda prý jen někomu, ale mně to šlo), takže odpadá zdlouhavé odlakovávání.




8 komentářů:

  1. Jé a já zrovna dneska tenhle láček ulovila u Pavlínky. Tak to se na něj moc těším, protože podle mě tyhle neobvyklý "barvy" (ehm, to asi nebude správné slovo...) stejně vypadají v reálu uplně jinak, viz. Petunia sparkle, kterej mě na fotkách vůbec neoslovil ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Blani, zrovna u tohoto laku se mi většina fotek co jsem kdy viděla zdá dost podobná realitě :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímalo by mě kolik máš vrstev, mě ani 4 neudělaly takové krytí... Btw, nevíš kde skončil ten můj? Ta moje paměť..:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, já myslím, že tenhle lak je ve skutečnosti mnohem hezčí než na fotkách. Prostě se třpytí a mění před očima, to fotky nikdy nedokážou. Snad s ním budeš spokojená, Blani :-)

    Dejni, tvoje zapomínání mě asi nepřestane bavit :-D Ten tvůj jsem dala Diance :-) A myslím, že tohle byly vrstvy dvě, maximálně tři.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsem ráda, že v dobrých rukách;-)

    Jinak si dovolím nesouhlasit- hezčí už není, je přesně takový jako na tvých fotkách- jo a to má být ne hanění laku, ale poklona tvému umění;-)
    P.S. Ty vrstvy prostě nepochopím a nepochopím... Kde dělají soudruzi z NDR a já chybu???

    OdpovědětVymazat
  6. Ty seš proti němu zaujatá, náhodou je krásnej! Ale i tak děkuju za pochvalu fotek :-)
    Já nevim, ačkoli jsem tě viděla lakovat si nehty, pořád nechápu jak děláš ty minivrstvy...

    OdpovědětVymazat
  7. zamilovala jsem se do něj od první fotky.. stále se ho snažím sehnat za nějakou dostupnou cenu.. nedaří se.. :(

    OdpovědětVymazat
  8. Markét, chápu, teď už je to opravdu lehce sci-fi... chce to asi fakt nepřemýšlet a kupovat nový kolekce hned...

    OdpovědětVymazat