pátek 25. června 2010

China Glaze Lemon Fizz

Mám nového žlutého favorita! Rozhodně nejhezčí žlutá co momentálně mám, málokdy mě krémový lak zaujme natolik, že bych si musela pořád zírat na nehty, ale tenhle to dokázal. Má teda i negativa… Strašně blbě se lakuje. Ale jako fakt hodně. Mám tři vrstvy a stejně jsem to měla takové divně nerovnoměrné. Hrozně jsem se u toho vztekala! Ono se přeneseně říká, že když nás něco naštve, máme chuť to hodit z okna. Ale u mě to teda není moc přenesené, mám vždycky když se to stane silné nutkání ten lak zašroubovat, jít k oknu a vší silou s ním mrsknout až by se roztříštil o boční stěnu vedlejšího paneláku. Tenhle zachránilo jen to, že se mi tak moc líbil.




Ještě bych chtěla upozornit na jednu věc v souvislosti s krémovými laky. Ne, že by se to u jiných nestávalo, jen je to u těch krémových nejvíc vidět. A co jde? O to, že když nalakuju Seche a nedám ho pečlivě až úplně ke kraji, udělá se mi prasklina v místě, kde vrstva nadlaku končí. Snažila jsem se to vyfotit, ale nemám ani jednu fotku ostrou, tak aspoň pro představu. Stává se vám to taky?

9 komentářů:

  1. Hlavně nevyhazovat! Moc ti sluší!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem jí zkoušela pořádně nalakovat a nešlo to, až na x tý pokus. Ale ve výsledku se mi, na žlutou, líbila. Já jen žasnu, jak ti ty žluté sluší.
    Se seche nevím, ale mám pocit, že mi to taky na jednom laku udělal, akorát jak byl tmavý tak to nebylo tak vidět, ale naštve to.

    OdpovědětVymazat
  3. Se Seche se mi to stává taky, hlavně, když už hodně hustý.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja naozaj, naozaj nenavidim žltu farbu! Neznesiem ju nikde na sebe a ani vo svojom okoli...
    Ale tento odtien by som mozno na malicku vydrzala...mozno aj na prsteniku, prostredniku, ukazovaku,palcu... Mne sa asi paci!? :-O

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Ti sluší!!!:-) Jen mě mrzí to lakování.. je totiž asi dost podobný jako můj Orly Lemonade, který se lakuje taky dost šíleně a tak jsem s nadějí doufala, že když ho vyměním za China Glaze, že to bude lepší.. jak to čtu, tak asi nebude, tak raději zůstanu u toho Orly:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se taky zdá, že ti ty žluté sluší! Se Seche se mi to stává taky

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozně mě zaujala představa toho protějšího baráku, jak je časem geniálně flekatej od těch špatně se lakujících laků :-D Tahle žlutá se mi líbí moc, trochu mi připomíná toho shrekovskýho OPIka, na kterýho jsme měla zálusk.

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkná barvička. Možná bych brala ještě světlejší žlutou :) Jinak na té první fotce to vypadá jako kdyby měl matte finish? Asi ne, ale vypadá to tak :D

    OdpovědětVymazat
  9. Fialko, ty chválíš žlutou?? Jsem v šoku :-)

    Day, díky :-) Já jsem na ty další pokusy líná, takže se to snažím spravit dalšíma a dalšíma vrstvama a kupodivu to většinou vyjde :-)

    Hani, děkuju za info, je dobré vědět že se to neděje jen mně.

    Veve: hehe :-D Mám velkou radost, že tě zrovna tahle žlutá přesvědčila :-) Doporučuju vyzkoušet, má něco do sebe :-)

    Elis, ony mají žluté celkově hroznou pověst, takže myslím, že nám nezbyde než se s tím smířit.

    Soni, děkuju, doufám v to, protože se v nich cítím dobře, mám prostě žlutou ráda :-)

    Blani, já tu Fionu mám, tak je pak porovnám :-) Dám vědět, až tu flekatou zeď začnu vyrábět :-P

    An, díky :-) Kdybys našla ještě světlejší, dej vědět, asi bych si taky dala říct :-) A matný není, takhle se mi ho podařilo zachytit na sluníčku...

    OdpovědětVymazat