pátek 16. dubna 2010

Oblíbené kosmetické značky - Nivea

Po dlouhé době se hlásím se svým seriálem o oblíbených kosmetických značkách, druhý díl je o značce Nivea. Už několik let marně čekám, kdy se konečně tahle dekorativní kosmetika objeví u nás. Zatím to vypadá, že se asi nikdy nedočkám a budu navždy odkázaná na nákupy v Německu :-(
Měla jsem toho poměrně dost, ale různé řasenky, rtěnky a pudry odnesl čas, takže v současné době mám už jen to, co vidíte na fotce. Se vším jsem byla spokojená, myslím, že je tahle kosmetika na drogerkovou dost kvalitní (ale také drahá).
Volume Shine Wonder Full je v současné době můj nejoblíbenější lesk, válcuje všechny MACy, Smashboxy a podobně. Jako má být objemový, to sice není, ale tohle už nevěřím žádnému lesku. Koupila jsem si ho kvůli barvě, je to jediná růžová, která mi sluší, ani světlá, díky které by moje rty vypadaly mrtvolně, ani moc tmavá. Nemá název odstínu ani číslo, ale pokud si to dobře pamatuju, měli ještě dva další, červený a bezbarvý. Hezky voní a nelepí.
Make-up Stay Real je spíš tónovací krém než makeup. Moc nekryje, ale hezky sjednotí barvu. Dobře se roztírá, prostě jako krém :-) Ale zanechává pleť docela lesklou, takže je nutné ho zafixovat pudrem.
Lak na fotce vlevo už je taky staršího data, jmenuje se Frozen Ocean a je to šedá s modrou perletí. Je to taková tmavší verze OPI Give Me the Moon, ale podle mě hezčí (srovnání bude! někdy...).
Dva malé se jmenují Yellow Sparkle a Silver Sparkle. Žlutý je můj miláček, dlouho to byl můj jediný žlutý lak :-) Stříbrný stále na své vyzkoušení čeká, pořád si říkám, že když je tak maličký, byl by fajn na cesty :-) Chápete, ne že by byl o tolik menší než normální laky, ale mám prostě ráda ta malá cestovní balení u všeho, lakové miniaturky nevyjímaje :-)
A protože Nivea u nás znamená hlavně tělovou a pleťovou kosmetiku, vyfotila jsem vám ještě sprchový gel a deodoranty, vše s mojí milovanou vůní Happy Time. Sprcháč už mám asi tak osmý a z toho, že před časem začali prodávat i deodoranty se stejnou vůní jsem měla fakt radost. Jsou o něco míň sladké než sprchový gel, ale vůně je to pořád krásná.


6 komentářů:

  1. Taky mi strašně voní Happy time :-) A škoda, že at dekorativka není u nás, já měla jednou řasenku, ale nic moc :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Do teď jsem Niveu nějak opomíjela, měla jsem akorát šampon a tónovací tělové mléko a to bylo hrozné, ale nyní jsi mě navnadila, musím jít očichat Happy time;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám Niveu taky strašně ráda, dekorativku jsem tedy nikdy neměla, ale tělová mléka a krémy používám, Happy Time mi také krásně voní, bohužel mi nevyhovuje na těle, mnohem více je mi po natření příjemné tělové mléko Smooth milk a hlavně nyní nové zpevňující Q10 pro suchou pokožku (dřív bylo jen pro normální), strašně krásně voní a má úžasnou konzistenci, dřív to pro normální nijak extra nevonělo, ale tohle je úžasné, doporučuji zkusit:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krása :) Já jsem si zase oblíbila sprchový šampon double effect :) shower & shave. A to samé i antiperspirant double effect... Můžu se zeptat kde jsi sehnala tu dekorativku Nivea? Taky bych ji chtěla vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  5. Katuš, dekorativka je z Německa, docela by mě zajímalo, jestli někdy dorazí i k nám...

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju výrobky Nivea.....
    nedám na ně dopustit :D

    OdpovědětVymazat