čtvrtek 29. dubna 2010

Nové laky

I já samozřejmě oplakávám jak nám Trans Design udělal čáru přes rozpočet, zatím nemám představu kde teď budu nakupovat laky... No, aspoň si všechno důkladně rozmyslím a nebudu se s nákupama unáhlovat, když je budu muset brát jinde a o dost dražší. Představuju vám tedy moji poslední objednávku z TD:

China Glaze Flip Flop Fantasy
CND Effects Sugar Sparkle
China Glaze Pool Party
CND Effects Gold Shimmer
China Glaze Towel Boy Toy
OPI Peru-B-Ruby


12 komentářů:

  1. Jů...Péťo, tiše závidím. :o) Na seznamu mám též CHG Flip Flop Fantasy. Vybrala sis moc hezké barvičky a dost se těším na fotky Opíka. ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. Verunko, já jsem z těch neonek nějak zklamaná, vůbec se mi naživo nelíbí, nemám chuť je lakovat a kdybych Andulce neslíbila, že si je na podzim může půjčit, tak asi poletí z domu... Ale OPI je nádhernej, z toho jsem nadšená :-)

    OdpovědětVymazat
  3. kvůli mně? to ať klidně letěj, víš kolikrát já do podzimka změnim názor a vkus haha? klidně je pošli dál!

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, jsem moc zvedava na CND Sugar Sparkle, ten se mi u Fialky moc libil :)

    OdpovědětVymazat
  5. Annie, vždyť víš jak je to s mojí čistkou laků, takže i kdybych se rozhodla že poletí, hned tak to nebude :-D Dám pryč ten modrej i růžovej, ale zrovna tomu FFF bych i dala šanci... jednou... časem... možná... doufám!

    Luci, je krásný, jsem z něj nadšená, brzy dám fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Elishebet

    Peti, ani ta tyrkysová modrá se Ti nezdá? Já si chci právě nějakou tyrkysovou pořídit... tak pokud bys měla tip na lepší, tak uvítám:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Elis, ta modrá je náhodou moc pěkná, jenže megalomanka už má omylem podobnou od Color Club... kdesi jsem viděla nafocené srovnání a CC se mi tam líbil o něco víc, takže čekám, že si nechám jeho. Ale zaručeně nejkrásnější tyrkyska na světě je Orly It´s Up To Blue... aspoň pro mě je bezkonkurenční :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Říkáš, že ten Opík je krásnej, jo? Už tolikrát jsem ho měla na seznamu a pořád nic...:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jéje, vážně tě neonky zklamaly? Já už jsem si kvůli FFF a dalším jiným, udělala účet na ebay a momentálně bojuju s paypalem. :)) Já angličtinou nepolíbená. :)) A přimlouvám se za lakovou čistku, určitě bych si u tebe vybrala a nemusela používat překladač. ;) Moc se těším na příspěvěk o červeném OPI.

    OdpovědětVymazat
  10. A jéje, o tomhle ani nevím;-) Jestli nebudeš mít privela těžké zavazadlo, vem mi prosím Opíka a ty dvě "číničky" co nejsou modrá ukázat. :-*

    OdpovědětVymazat
  11. Blani, je krásnej, akorát (a to je odpověď i pro Verunku) není červenej, ale spíš růžovej :-) Veru, kdybys potřebovala s něčím pomoct, tak klidně napiš, ještě si moc dobře pamatuju jak jsem s tím vším bojovala já a holky mi pomáhaly, tak bych se mohla aspoň revanšovat :-)

    Dejni, určitě vezmu, ale musíš si to fakt nalakovat, protože na tobě si neonku opravdu neumím představit! Nicméně by aspoň trošku oživila tvé nudné (nebij mě!) černé oblečení... :-D

    OdpovědětVymazat
  12. No ty dostaneš lepanec, se těš!;-D A jasan, když už se s tím potáhneš, tak nalakuju, třeba i dvakrát;-)))

    OdpovědětVymazat