úterý 6. dubna 2010

Essie Tart Deco

Zase jeden lak, který se u mě moc neohřál... Jeho světlejší kolega Van D´Go je o moc hezčí. Na fotkách se mi líbí, ale naživo to prostě nebylo ono. Dobře kryl už ve dvou vrstvách, které mám na fotce. Omlouvám se za minimum informací, které sem v poslední době píšu, snažím se dohánět resty a dávat sem starší fotky a moc už si moje dojmy nepamatuju :-(



8 komentářů:

  1. Tak tahle barvička se mi fakt moc líbí...taková krásně jarní. A máš fotku i toho oblíbenějšího světlejšího kolegy? Chci takovej lak, ale aby byl OPI (já si ale vymejšlim, co :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, Blani, mám, za pár dní se tu kolega objeví :-) Ale podobnej OPI ti asi neporadím, já se v těch krémových zase tolik nevyznám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se na kolegu těším :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta barva je fakt pěkná, ale tuším, že by mi neslušel. Těším se na tvůj Van D´Go :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je krásná barvička. Jen mám problém s Essie. Nějak nejsme kamarádi a ani pořádně nedokážu říct proč. :-/

    OdpovědětVymazat
  6. Jak to, že je na tobě tak oranžový, na mě je takový, nevím bledší a líbí se mi moc. Každopádně špičková aplikace, zatím je to lak se kterým jsem od Essie nejvíc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  7. Já s Essie žádný problém nemám, pracuje se mi s nima docela dobře... Problém je akorát to zdražení na 8 dolarů, takže teď by museli udělat hooodně unikátní barvu abych si ji koupila.

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle mám doma. V lahvičce vypadá suprově, ale na nehtech je tmavší a oranžovější a jakmile uschne, tak ještě víc, a výsledek je pak moc křiklavý. Nejvíc to podle mě vystihuje ta poslední fotka.

    OdpovědětVymazat