neděle 10. ledna 2010

Nové úlovky - MAC, NYX, Sinful Colors...

Víte co opravdu miluju na pátečních příjezdech z koleje domů? Balíčky! Nashromáždí se za celý týden a já mám pak v jeden den druhé Vánoce! Minulý týden byl opravdu velmi úspěšný, dorazila mi objednávka z cherryculture, jahody a balíček od Lucinky a Lídy :-) Takže dnes jen fotky a popis toho co mi dorazilo, recenze radši slibovat nebudu, pač tu ještě nemám ani jedinou, ale tak pokud se mi to někdy povede, aspoň budete překvapené... a já nejvíc :-)

NYX paletka Smokey Eyes
NYX krémová tvářenka odstín 02 Natural
NYX Girls lesk na rty odstín Ballerina Pink


Sinful Colors Pink Diamond
Sinful Colors Kismet Elated
Sinful Colors Merlot
Sinful Colors Rich in Heart
Nfu Oh č. 49

MAC Mineralize Skinfinish Refined
MAC Lipgelée Slicked Pink

Clinique rtěnka Blushing Nude
Fred Hayman Touch with Love
Lanocme tužka na oči odstín Prune

MAC lak na nehty Ooh
MAC Zoom Lash
MAC štětec 219SE
MAC Fluidline Blacktrack
MAC pigment Shimmertime
MAC minerální stíny Midnight Madness
MAC taštička (vše kromě laku je z kolekce Magic, Mirth & Mischief)

A dovolím si jednu nekosmetickou vsuvku, úžasná svíčka, kterou jsem dostala od své nejlepší kamarádky! Děkuju, Moničko! :-*



8 komentářů:

  1. WOW, tak tomu říkám nadílka, tvé příjezdy domů se mi moc líbí ;-) jako asi nejvíc se mi líbí, celá ta MAC sbírka ... ale také jsou moc hezké barvy laků /co to je za značku ?/, stíny..no prostě vše a svíčka nemá chybu !

    a ano, jsem zvědavá na recenze ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se asi spíš než MAC hromádka líbí NYX, asi jsem divná :-D Ale z MAC se mi líbí ta taštička, to je hrozně roztomilá "buchtička" přesně na to nejnutnější :-)
    A ty laky jsou Sinful Colors, moc o té značce nevím (Andulko, pomoooc, ty máš jistě přehled :-)), mají ji na cherryculture, ale mají k tomu debilní obrázky a ještě ne ke všem barvám, takže výběr byl docela oříšek, no jsem docela zvědavá na kvalitu a výdrž :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty brďo, to je nádhera. Tolik kosmetiky a laků pohromadě. Úhh...zachvělo se mi srdce. :) Jsem velice zvědavá na láčky a moc se přimlouvám za recenze. Svíčka je nádherná a je vidět, že si kamarádka dala záležet a dáreček je věnován ze srdce. Tyhle osobní dárky jsou nejlepší. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné úlovky! Doufám, že se brzy dočkáme recenzí ;) Mně osobně se nejvíc líbí taky ta hromádka od NYX a v těsném závěsu za ní jsou stíny od MACu. Svíčka je krásná, to se kamarádce povedlo. Jestlipak ta svíčka taky voní?

    OdpovědětVymazat
  5. Recenze - no já taky doufám, myslím že v rámci pauzy mezi učením bych konečně mohla něco vytvořit :-)
    Svíčka voní, myslím že je tam napsáno něco jako mořský vánek :-) Mám radost, že se vám taky líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. wow, to je věcí, hned bych si to všeckno vzala :D:D:D jinak ta svíčka se Monče dost povedla, dost dobré :D kam jí dáš?:D

    OdpovědětVymazat
  7. Teda Péťo, ty jsi měla nějaký plodný večer co se počtu komentářů týče :-D Svíčka už má své místo na stolku u přáníček a jiných malých dárečků od mých blízkých (sedí tam i slůňátko od tebe :-)).

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný věcičky, jsem se bezvadně pokochala barvičkama. Pro mé oko vypadá obzvlášť zajímavě tvářenka NYX.

    OdpovědětVymazat