sobota 2. ledna 2010

Nové laky

Málem bych vám zapomněla ukázat, jaké laky mi donesl Ježíšek! Takže tady jsou:
OPI I´ll Take The Cake! – mám nějakou zvláštní slabost pro tyhle laky na francii přestože si ji téměř nedělám a samostatně tyhle laky nenosím… Nevím, moc to nedokážu vysvětlit, ale prostě jsem ho musela mít :-)
OPI Give Me The Moon! – krásná perleťová šedivka
OPI Mamma Mia; Movin´ Out – za to že mám tyhle dva laky může Andulka! Ona je objevila a já se do nich zbláznila a okamžitě jsem kvůli nim dělala objednávku na TD :-) Andulku touha po nich rychle přešla a nabídla je k prodeji i když je ještě nemá ani u sebe, mně se líbí pořád! Aspoň teda Movin´ Out, ten je krásný, Mamma Mia ještě nevím s čím budu kombinovat – oba jsou totiž nekrycí, takže vyžadují nějaký krémový podklad.
OPI A Grape Fit! - původně jsem měla objednaný Let´s Groove pro kamarádku, jenže přišel mi mail že je vyprodaný a že si mám vybrat místo něj jiný lak. Kamarádka ale žádný jiný nechtěla, tak jsem si musela vybrat lak pro sebe – ten den zrovna byly na makeupboxu krásný fotky tohohle laku od ALU, tak jsem ho prostě vzala :-)
Essie Flirt – momentální úlet, ale na léto by mohl být fajn :-)
China Glaze Blue Sparrow – jedna z nejhezčích modrých co znám! Na wishlistu jsem ho měla opravdu dlouho, snad nezklame :-)
Orly Close Your Eyes - to nejhezčí na konec! Vždycky jsem si říkala že Orly má docela nudné barvy, ale asi tuhle značku vezmu na milost, minule mě dostal It´s Up To Blue a tenhle se jim teda taky hodně povedl!



6 komentářů:

  1. Teda ten Orly je fakt k sežrání!

    OdpovědětVymazat
  2. hmm ty první dva jsou krásný! :mrgreen:

    OdpovědětVymazat
  3. AYD: On je prý podobný Zoya Yasmeen a ten jsi myslím poslala dál..?

    Annie: áno, píšu si! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Essie flirt je fakt krásnej, jsem na něj zvědavá, stejně jako na OPI give me the moon :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak Essie Flitr se mi taky moc líbí a pak taky OPI A Grape Fit!, na ten se obzlášť těším, až ho budeš mít nalakovaný.

    OdpovědětVymazat
  6. Blani, Martinko, pokusím se nalakovat co nejdřív, ale když já mám těch laků tolik, že opravdu nevím který zkoušet dřív :-)

    OdpovědětVymazat