pátek 29. ledna 2010

Color Club Love ´em Leave ´em

Tyhle nenápadné nude laky nemám moc ráda, preferuji spíš výrazné barvy, což už asi víte :-) Ale občas je nutné být za "slušnou" holku a to zejména ve zkouškovém období. Proto jsem taky konečně vyzkoušela tenhle Color Club z loňské podzimní kolekce. To že holografické laky jsou pro mě nej je taky známé, takže jen proto si ho nechám, bohužel mě ještě nějaké to zkouškové čeká :-) Abych ho aspoň trošku zhodnotila, na fotkách mám dvě vrstvy - kryje mnohem líp než holografické laky od China Glaze, ty většinou potřebují vrstvy tři. Ale výdrž je špatná u všech značek, oťukané konečky mívám už po prvním dni. Odlakovávání je snadné a rychlé, další důvod proč jsou tyhle laky TOP :-)



6 komentářů:

  1. Peti, tak tohle je přesně to, co se mi líbí. (tedy raději bych, kdyby byl ještě o trochu tmavší).:)) Mám takové laky fakt ráda. Jen se zeptám. Odpovídá realitě spíš první, nebo druhá fotka?

    OdpovědětVymazat
  2. To je náhodička! Dneska jsem ho měla na sobě :) Líbí se mi, že vypadá slušně, ale tím, že je holografický je zajímavý.
    Držím palce na zkoušky!

    OdpovědětVymazat
  3. Verunko, to je těžké, podle mě odpovídají obě dvě, v místnosti je ten lak hodně světlý a nevýrazný jako na druhé fotce, na sluníčku se rozzáří, trošku ztmavne a začně házet holografické odlesky (první fotka). Takže pokud ho chceš mít tmavší, doporučuju nosit ho spíš v létě :-D

    Fiali, tak to se v názoru na něj naprosto shodujeme :-) I já tobě přeju hodně štěstí u zkoušek!

    OdpovědětVymazat
  4. Já také světlé moc nemusím, ale tenhle svou "holografičností" má šmrnc a moc se mi zamlouvá.

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, děkuji za popis. ;) Asi ho potřebuju. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, já na něj zrovna dneska koukala, protože ho "koupila" ode mě před Vánoci Dianka, jen jsme se nějak od té doby neviděly a tak pořád trůní na poličce a čeká a čeká. Mám ho i nafocený a vypadá zase jinak :-)

    OdpovědětVymazat