úterý 26. ledna 2010

Color Club Black + Nfu Oh 49

Můj první šupinkový Nfuík! Jupííí! Prvoplánově bych si oranžovou nikdy nevybrala, ale když se objevil u Lídy v přebytcích, řekla jsem si že ho aspoň zkusím, abych věděla jestli tyhle laky vůbec stojí za to. A jsem nadšená! Jako podklad jsem použila jednu vrstvu černého laku a na ni dvě Nfu Oh šupinek. Výsledek vypadá trošku jako samovyrobený Fortune Teller! :-) Podle mě je teda ale mnohem hezčí. A co mě na něm fascinovalo úplně nejvíc je, že kromě oranžové dokázal být taky úplně zelený! (pokus o zachycení vidíte na třetí fotce :-)) No a na poslední fotce jsem ho zmatnila a to taky nevypadalo špatně :-)




10 komentářů:

  1. toto je šílenost! :D ale miluju šílenosti :D takže thumbs up! jo a jinak ta zelená je vidět i na prvních fotkách - po okrajích :o))) matné už se mi to tolik nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  2. ňufík vypadá skvěle :) akorát, není to zmatněné hodně hrbolaté? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky, Péťo, já věděla že tobě se to bude líbit :-)

    An, není to hrbolaté normálně ani zmatněné, možná ty fotky zkreslují, ale fakt to bylo téměř dokonale hladké :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Áááách, to je krása. Na Nfuácké šupinky nikdo nemá. A líbí se mi to leklé, matné moc ne.

    OdpovědětVymazat
  5. Tý jo, vypadá to dokonale! A ty zelený odlesky se mi teda líbí a zmatnit to by mě ani nenapadlo, ale je to taky zajímavý :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezkýýýý....matný se mi moc nelíbí, ale lesklý Nfuík je krásný. :) Na ty zelené odlesky teda čučím, jak blázen. Taky bych měla nějakého šupináče vyzkoušet. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Hh, já snad kvůli vám dám tu fotku kde je zmatněný pryč :-D Jako asi bych to takhle nenosila, byl to jen takový pokus těsně před odlakováním :-) Aspoň že to lesklé se vám líbí, to mě těší :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, zdravím:-) Můžu se zeptat, kde ty laky by se daly koupit?

    OdpovědětVymazat
  9. calipsso: odpověď pozdě, ale přece :-)
    Třeba zde: http://www.nfuoh.cz/, nebo tady http://www.fabuloustreet.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Teda já zase musím říct, že se mi to matný líbí moc moc :) Přišla jsem na tvé stránky náhodou a začínám to všechno prohlížet a koukám tolik krásných laků bych si koupila:) Jej to bych nakupovala, kdyby byly finance:D Mám sice pěknou sbírečku, ale tolik laků prozkoušet to se mi asi jen tak nepoštěstí. Do laků jsem se zbláznila až ted posledení rok, bohužel žádná moje kamarádka tuto vášen nemá. Když příjdu nadšená, že mám nový OPI nebo CHina G. tak ani nevědí, že něco takovýho existuje :D :/Teda já zase musím říct, že se mi to matný líbí moc moc :) Přišla jsem na tvé stránky náhodou a začínám to všechno prohlížet a koukám tolik krásných laků bych si koupila:) Jej to bych nakupovala, kdyby byly finance:D Mám sice pěknou sbírečku, ale tolik laků prozkoušet to se mi asi jen tak nepoštěstí. Do laků jsem se zbláznila až ted posledení rok, bohužel žádná moje kamarádka tuto vášen nemá. Když příjdu nadšená, že mám nový OPI nebo CHina G. tak ani nevědí, že něco takovýho existuje :D :/

    OdpovědětVymazat