středa 6. ledna 2010

Astor č. 210

Tohle je zase výsledek mého lakování podle nálady – hrozně jsem chtěla nějakou meruňkovou barvu, ale žádnou takovou nemám! Tak jsem zalovila ve své krabici drogerkových laků, kterých jsem se ještě nebyla schopná zbavit a našla tenhle. Do meruňky to má daleko, spíš bych ji popsala jako lososovou, růžovo-oranžovou s převahou té oranžové plus má zlaté odlesky. Lakovalo se s ním docela dobře, 3 vrstvy kryjí dostatečně i když ne úplně stoprocentně. Ale to schnutí, to byla doba! Neměla jsem zrovna po ruce nadlak, takže jsem ho nedala a těch 60 sekund na lahvičce je přehnaných pro jednu vrstvu, natož pro tři…



7 komentářů:

  1. Ahoj Peti, to jsem zase já...Verčule z MB, tentokrát přihlášená. ;) Už jsem tě dočetla a máš fakt super blog. Vyhlédla jsem si minimálně 4 laky a to jsem si myslela, že už žádné nepotřebuji. Takže děkuji. :)) Pořád se na ten Astor dívám a nedokážu se rozhodnout, jestli se mi líbí. Mně by určitě neslušel, ale něco na něm je. To je fakt!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Peti pěkný, myslím že by se mi líbíl víc zlatavý. Hodně pddobný je China glaze Yee hay! z Rodeo kolekce a zlatavý je i Far out (mám a mohu zapůjčit :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, prozradíš jaké barvičky sis vybrala? :-) Já taky nějak nevím jestli se mi ten Astor líbí nebo ne... Barva jako taková asi ano, ale neslušel mi :-)

    Dajánko, děkuju moc za nabídku, ale já hledám něco úplně jiného než je tohle a tebou jmenované laky - myslím že ty dva meruňkové laky z nové kolekce Essie by mohly být to pravé :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, jasně. ;) Je to:

    1.Urban Decay Cult
    2.Golden Rose Ceramic 139
    3.China Glaze Kaleidoscope Him Out
    4.OPI DS Signature

    Líbí se mi toho samozřejmě víc, ale něco už mám doma a některé laky mám hodně podobné, takže jsem zachráněna. Zůstávám tedy "jen" u čtyř barviček, které budu shánět. :)

    Teď jsem se na láčky dívala znovu a opět jsem se zasekla u tvých oček. Opravdu nádherné líčení, na to je potřeba talent a cvik. Cvik bych možná zvládla, ale ten talent prostě nemám. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Peti,
    vidím, že Astor máš pořád v krabici :D
    Někdy ve volnější chvilce lákni ten náš stříbřitý, zapláču si u toho s nostalgií a uvědomím si, že dnes máme mnohem lepší laky a že to tehdy fakt neschlo :) :) :)
    H
    nuf

    OdpovědětVymazat
  6. Veru, chválím výběr, zvolila jsi moc pěkné barvy :-) Myslím ale že u čtyř dlouho nezůstane :-D
    Děkuju za pochvalu líčení a moc se nepodceňuj, to moje šmrdlání není nic extra, myslím že na to ani ten talent moc potřeba není :-)

    Hani, já vím, opravdu bych se té krabice chtěla zbavit, ale copak můžu když některé barvy jsou tak pěkné a ještě jsem je ve "značkové" variantě nenašla? Stříbrňáček je v pořadí ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. No tak tou meruňkovou si mě navnadila. Vždyť já žádnou takovou barvičku nemám a už po ní díky tobě toužím. Musím se po nějaké podívat a mám takový neblahý tušení, že najít opravdu pěknou meruňkovou nebude žádná sranda.

    OdpovědětVymazat