úterý 17. listopadu 2009

China Glaze Poetic

Dnešní příspěvek je tak trošku speciální - rozlučkový. Před chvílí jsem tenhle láček zabalila a zítra vyrazí na cestu za novou majitelkou. Snad jim to spolu bude slušet :-) Rozhodla jsem se ho poslat dál, ačkoli je to skvělý lak, z mojí oblíbené Romantique kolekce. Jako všechny kryje v jedné vrstvě (na fotkách jsou dvě) a bleskurychle schne, ale bohužel musel z kola ven, aby uvolnil místo novým přírůstkům :-)


4 komentáře:

  1. Ale to je dobře, že jde pryč, mě se tyhle hnědé a tak vůbec nelíbí...podívej jak moc ti sluší ten červený a modrý! :o)) (Te´d jsem díky přemýšlení dopředu málem napsala "slušý", no to mě poser:D:D:D)

    OdpovědětVymazat
  2. Když ty laky z romantique mají fakt hnusné tahy štětečkem, ale jinak jsou úžasná kvalita a barvy taky super, z celého setu warm mi zůstal jen Joy. Zase na truhou stranu jsou fantastické na konadování.

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo, co že to studuješ? :-D
    Daji, ono to podle mě vyniká jen na fotkách, ve skutečnosti to zas tak výrazné není. Já jich mám pořád dost, třeba Admire jsem si koupila až teď :-) Ale rozhodla jsem se, že Devotion nahradím Millenniem. A kdo za to může? Ty :-D Jo a ten Joy jsi ale jednu chvíli taky chtěla prodat, ne? Mám pocit že jsem ho u tebe v přebytcích viděla právě s tím Poeticem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám Poetic ráda, sice ho moc nelakuju, ale na konadování si ho nechám :)

    OdpovědětVymazat