čtvrtek 14. dubna 2016

China Glaze Sweet Hook

Dobře složené duo plus pěkné fotky, které umí nalákat = nákup dvou laků, které vůbec nepotřebuju. Jenže jim to spolu tak sluší a i každý zvlášť je pěkný, i když krémový není originální vůbec a třpytivý jsem v době nákupu zrovna měla v jiné barevné variantě na nehtech. A ty krásné fotky, které mě pobídly k nákupu, jsem viděla u Arvonky.

Sweet Hook je světlá fialová s velkým podílem růžové, taková příjemná pastelová barva, která jistě neurazí většinu z vás. Bohužel je to lak s dost na houby konzistencí, je strašně tekutý, spíš přímo vodový. Když jsem štěteček otřela, nezbylo mi na něm dost laku potřebného na nalakování, když jsem ho tam nechala, kapal mi všude okolo. Jednou to odnesla lahvička, podruhé tričko. Opravdu radost s něčím takový pracovat. Napadlo mě nechat ho několik hodin otevřený, aby trochu vyschnul, ale pak jsem to zavrhla, než abych ho zničila, radši ho pošlu dál.

Navzdory vodové konzistenci kryje plně ve dvou vrstvách. Odlakování je snadné jak jen u krémového laku může být. Hezky se leskne i sám o sobě, ale nadlak mu dodá teprve tu správnou šťávu.










3 komentáře:

  1. Úžasná farba! Pre mňa je to ten pravý jarný odtieň. Momentálne vlastne lakujem stále niečo podobné.

    OdpovědětVymazat
  2. Som rada, že som ťa na toto duo nalákala, ja som mu tiež nevedela odolať, keď som ho videla :)

    OdpovědětVymazat