středa 30. března 2016

Nákupy za únor a březen

Na konci února se mi nějak nechtělo sepisovat nákupy, takže si dáme dva měsíce najednou a proto je toho taky slušná hromada!

První dvě fotky má na svědomí Mína, která obíhala všechny Sephory a lovila zajímavé věci ve slevách. Já jí moc děkuji nejen za nákup, ale taky za trpělivost, se kterou vždycky čekala s telefonem na uchu, než si všechno vygůglím :-)




Ze Štěrbohol jsem si přivezla několik stínů MAC, byla jsem mile překvapená, že se tam dají vybrat i moc pěkné a nositelné odstíny. Frost at Midnight, Noblesse Oblige, Say It Isn´t So, She Sparkles.


Z jarních novinek Catrice mě zaujalo trio tvářenek (resp. spíš duo tvářenek a rozjasňovač), vybrala jsem si odstín 010 BronzÉclat. Hodně dlouho jsem odolávala Čikinám Popinám, ale už jsem si pořídila svou první a vybrala jsem si Melon Pop. A Essence je asi jen tak do sbírky, moc se mi líbí, ale na mě je tam dost růžové.


Přibyly mi tři nové rtěnky (vlastně 4, jednu jsem vyfotit zapomněla). Bobbi Brown Ballerina Shimmer, Estée Lauder 120 Desirable a Astor 700 Floral.



V Tetě byla akce mínus 30% na vše od Freedom, tak jsem si vzala sadu na obočí. Hned po prvním vyzkoušení jsem zjistila, že odstíny nebudou nic pro mě, tak jsem si v Sephoře koupila sadu od Urban Decay.


Na rozjasňovače zase až tolik nejsem, ale tohle byla láska od první promo fotky a naživo je ještě 100x lepší, rozhodně nelituji ani koruny.


Únor byl na modeláži měsícem laků na nehty, takže jsem si pořídila Ruby Pumps do zásoby a pár dalších kousků. Ruby Pumps, Charmed, I´m Sure, Float On, All a Flutter,  Rendezvous with You, Grass Is Lime Greener.


Mood Alteration, Illumination, Marchmallow, Enchanted Lake.


Žlutý CND jsem dostala od Dejničky, Catrice je z Rossmannu a zbytek z ebay. Lak Essie je nová verze Starry Starry Night.


V Německu jsem se taky konečně jednou dostala do Rossmanna a ne jen do DM, takže jsem na zkoušku vzala tři malé laky Rival de Loop.


Sada na razítkování je opět dárek od Dejničky, mám z ní velkou radost, protože jsem si tak jako tak plánovala koupit novou, vzorek nového makeupu ze Sephory (příšerný odstín a ani nic pro suchou pleť) a Essence stín z výprodeje.


Chocolate Bon Bons jsem si moc přála, ale naživo z ní zase až tak nadšená nejsem, snad brzy sepíšu článek a vysvětlím proč.


Po pár použitích jsem byla nadšená z laku na vlasy Syoss, tak jsem si koupila další balení, ale teď už mě pěkně štve a vůbec mi nevyhovuje... Clearasil jsem vzala na zkoušku v německém Rossmannu, v českém DM pak balzám na vlasy, protože tuhle řadu mám zrovna ve sprše a myslím, že mi jedno balení balzámu stačit nebude a pěnivé mýdlo na ruce Balea má nádherný obal, takže jsem ho koupit prostě musela.


Nechala jsem si článek v konceptech s tím, kdybych si ještě něco koupila... A taky že ano, šla jsem se podívat na novinky Essence.


V Lidlu jsem si koupila dvě z novinek, o kterých se teď dost mluví a přidala jsem tu zapomenutou rtěnku - p2 100 Convey Greatness.



Koupila jsem si druhé balení JLo´s Nude, protože ji miluju, už mám v té první málo a hlavně ji nemůžu najít :-) Dorazily mi také novinky od Rimmelu a vzpomněla jsem si, že jsem zapomněla ještě na jeden lak z modeláže - Nubar Peacock Feathers.

8 komentářů:

  1. Opět krásné nákupy, vždy se jimi chodím jen tak kochat. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kocham se kocham, ale co nejdriv prosim, sepis nazor na Too Faced,ja se stale nemuzu rozhodnout zda ano...tak uvitam dalsi nazor;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono záleží co od ní čekáš. Kvalitní stíny to jsou, o tom žádná, ale já potřebuju mít v paletce na výběr zejména střední odstíny na celé víčko a tady jich je naprosté minimum.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Jo! :-D Ale neboj, moc dlouho se u mě nezdrží, jedno nalakování a půjdou. Líbily se mi na jedné fotce, v silné vrstvě totiž vůbec nebylo poznat, že to jsou čárky.

      Vymazat
  4. Takový článek jsem potřebovala, hned mi zlepšil náladu. ;o) Článek o Bon Bons by mě zajímal, jen tak ze zvědavosti. Já se s ní líčila zatím asi 3x a vždy jsem nějaké kombinace vybrala. Po dlouhodobém používání to ale může být jinak. Na novou kosmetiku z Lídlu jsem taky hrozně zvědavá. Snad ukecám bráchu, aby mě tam ve čtvrtek od doktora, jako bolestné, zavezl.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty nákupmi nikdy nesklameš :) Páči sa mi tu viac vecí, ale úplne najviac mi padol do oka ten svetlulinko modrý lak Essence. Už len pohľad naň mi vylúdil úsmev na tvári, ten bude v tomto období pecka!
    Teším sa na recenziu palekty TF. Ja mám doma obidve predchádzajúce a fakt si ich užívam, ale Bon Bons ma zaujala menej, čakala som asi iné farebné zloženie. Zato ich limitovaná novinka Sweet Peach ma maximálne rajcuje.

    OdpovědětVymazat